Kook ook - Oosters

In het Verre Oosten en Zuidoost Azië wordt het eten met veel toewijding bereid. Er wordt aandacht geschonken aan elke maaltijd en bij voorkeur gebruikt men superverse ingrediënten. In 'Kook ook - Oosters' staan bekende en onbekende gerechten uit China, Indonesië, India, Japan, Thailand en Vietnam. De ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt en in de Aziatische winkels en toko's. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze lichte en gezonde gerechten. Op eenvoudige wijze kan snel een heerlijke maaltijd op tafel staan!
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijInmerc
- Hardcover
- 144 pagina's
- ISBN 9789066117068
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pikant gehakt in slabladeren
Vlees, 20 min 8,0
-
Misosoep met paddenstoelen
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Tofu met prei en paddenstoelen
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Thaise groene viscurry
Vis, 25 min 8,0
-
Roergebakken ossenhaas met Chinese kool
Vlees, 25 min 8,0
Alle Kookboeken over de oosterse keuken
-
Chinese-ish
Rosheen Kaul & Joanna Hu
Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu zijn in China geboren maar groeiden in Australië op. 'Chinese-ish' is een ode aan de samensmelting van cultuur en identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke gerechten... bekijk 'Chinese-ish'
-
Klein Korea
Billy Law
Met 'Klein Korea' heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid... bekijk 'Klein Korea'
-
Sambal Shiok
Mandy Yin
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'
-
Aziatische bowls & bouillons
Pippa Middlehurst
Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'
-
Asian Soul Food
Carl Lemette & Mas van Putten
Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met culinaire reiservaringen... bekijk 'Asian Soul Food'
-
Chinese Takeaway met 5 ingrediënten
Kwoklyn Wan
Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten' zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers... bekijk 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten'
-
Hotpot
Bas Robben
Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'
-
Dumplings & noedels
Pippa Middlehurst
Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'
-
Azië
Meera Sodha
Modern, levendig, simpel eten met alledaagse ingrediënten, maar met een Oosterse twist. Dat is waar 'Azië' om draait. 'Azië' neemt je mee van India naar Indonesië, van Singapore naar Japan, via China, Thailand en Vietnam, en laat je zien hoe je een... bekijk 'Azië'
-
Basisboek China
Ross Dobson
Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken... bekijk 'Basisboek China'