Chinese Takeaway Compleet
Het beste uit de serie 'Chinese Takeaway' van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord. Van snacks, voor- en bijgerechten tot en met desserts en alles wat daar tussenin zit: van vegetarisch tot en met pekingeend. Hou het eenvoudig: maak doordeweeks noedels met chilibonensaus & gamba's in minder dan 15 minuten met slechts 6 ingrediënten. Ga all the way in het weekend en serveer als voorafje krokante wontons of een geurige misosoep met tofu. Vervolg de maaltijd met een keur aan gerechten zoals gemengde groenten in pittige hoisinsaus, krokant buikspek, soft shell krab op Kantonese wijze, peultjes met shiitake & bamboescheuten en chow mein. Sluit de maaltijd af met Chinese custardtaartjes of bubble tea uit Hongkong. Met handige tips over de voorraadkast, Chinese kooktechnieken en keukengerei, basisrecepten als Chinese jus, kruidenzout of vegetarische oestersaus, heb je het perfecte kookboek in handen waar je onuitputtelijk uit kan koken.
AuteurKwoklyn Wan
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 352 pagina's
- ISBN 9789461432971
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Biefstuk met miso en geroerbakte groenten
Vlees, 20 min 8,0
-
Aziatische salade met krokante eendenborst
Gevogelte, 20 min 8,0
-
Met hoisinsaus geglaceerde tempé
Vegetarisch, 15 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Flavour
Sabria Ghayour
'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'
-
Ramen Forever
Tim Anderson
Ramen: een iconisch Japanse gerecht en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in 'Ramen Forever'... bekijk 'Ramen Forever'
-
Sandwiches
Daniel Lindeberg
Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches'
-
Makkelijke noedels
Pippa Middlehurst
In 'Makkelijke noedels' deelt Pippa Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare noedels en je zet ze in 10, 20 of 30 minuten op tafel... bekijk 'Makkelijke noedels'
-
Budget Vegan in 30 minuten
Saskia Sidey
Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend en betaalbaar koken? 'Budget Vegan in 30 minuten' helpt je hierbij! Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en bijzonder lekker zijn, maar ook laten... bekijk 'Budget Vegan in 30 minuten'
-
The Curry Guy één pan
Dan Toombs
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, geeft meer dan 150 nieuwe recepten voor geurige eenpansgerechten bomvol smaak. Van (maaltijd)soepen uit India, Sri Lanka en Thailand, kruidige stoofpotjes uit Maleisië en Singapore tot en met wat... bekijk 'The Curry Guy één pan'
-
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
'Planken met een Indische twist', het nieuwste boek van Francis Kuijk: hartige en zoete hapjes voor elke gelegenheid. Planken met mooie smaakcombinaties waarmee je goede sier maakt bij je familie en vrienden. Ga aan de slag, ontdek dat... bekijk 'Planken met een Indische twist'
-
Tasty taco's
Victoria Elizondo
De lekkerste en originele taco's maak je gewoon zelf thuis met 'Tasty taco's' van de Mexicaanse Victoria Elizondo. Meer dan 60 taco's die doordeweeks snel op tafel staan, of wat uitgebreidere recepten voor het weekend; met vegetarische... bekijk 'Tasty taco's'
-
Bayrut
Hisham Assaad
De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut'
-
Airfryer kookboek
Peter Friehling
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van 'slank' frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd - en dus energiebesparend - van alles kunt bereiden... bekijk 'Airfryer kookboek'