Vega BBQ

Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten, fruit en andere ingrediënten als kaas en tofu. Dan is het tijd voor de recepten: gegrilde avocado met misodressing, gegrilde zoete-aardappelsalade, gevulde savooiekool met artisjokkencrème en gegrilde amarettoperen met pistachekaramel. Het klinkt allemaal even heerlijk. Stook het vuurtje dus maar lekker op!
AuteurMalin Landqvist
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 192 pagina's
- ISBN 9789023016038
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pakketjes met nieuwe aardappels en tofu-avocadodip
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Gegrilde pompoen met srirachaboter
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Gegrilde aubergine met feta-yoghurt
Vegetarisch, 60 min 8,0
Alle Kookboeken over barbecue
-
Foolproof BBQ
Genevieve Taylor
Foolproof lekkere en makkelijke gerechten op de barbecue bereiden? Het kan met het kookboek 'Foolproof BBQ'. Kies een zomerse dag, nodig je vrienden uit, steek de barbecue aan en ga een stressvrije avond tegemoet met 'Foolproof BBQ'... bekijk 'Foolproof BBQ'
-
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'
-
Groots grillen op de gas-bbq
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten... bekijk 'Groots grillen op de gas-bbq'
-
De BBQ-atlas
Julius Jaspers
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'
-
De groene barbecue
Rukmini Iyer
In 'De groene barbecue' laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij... bekijk 'De groene barbecue'
-
Het complete BBQ boek
Julius Jaspers
Met 'Het complete BBQ boek' geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend... bekijk 'Het complete BBQ boek'
-
Grillmasters
Seppe Nobels & Peter De Clercq
Een vurige culinaire wereldreis door negen landen met 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq. Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt... bekijk 'Grillmasters'
-
Vega BBQ
Malin Landqvist
Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten... bekijk 'Vega BBQ'
-
Masterclass Groente op de BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass Groente op de BBQ' laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs... bekijk 'Masterclass Groente op de BBQ'
-
Hete kolen compleet
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Steeds meer mensen koken met de kamado, een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. 'Hete kolen compleet' behandelt... bekijk 'Hete kolen compleet'