De vegetarische optie

'De vegetarische optie' is een kookboek boordevol gerechten zonder vlees of vis - voor wie eens een dagje zonder wil. Simon Hopkinson laat zien dat je met goede, seizoensgebonden ingrediënten en de juiste smaakcombinaties zulke heerlijke smaken op je bord terugvindt dat je dat stukje vlees of vis helemaal niet mist! Het boek is op originele wijze ingedeeld: ieder hoofdstuk beschrijft twee ingrediënten die een natuurlijke affiniteit met elkaar hebben - zoals broccoli en bloemkool, tomaten en olijfolie, chilipepers en avocado's of bosbessen en zwarte bessen.

AuteurSimon Hopkinson

UitgeverijInmerc

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789066115101

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Vegetarische kookboeken

  • Vega Blauw

    Joke Boon

    'Vega Blauw' bevat 70 vegetarische en vegan recepten voor de allermooiste en allerlekkerste gerechten van de gehele Indonesische archipel. Joke Boon bewerkte de recepturen van de koks van Restaurant Blauw tot recepten die iedereen thuis kan maken... bekijk 'Vega Blauw'

  • The Green Kitchen Quick + Slow

    David Frenkiel & Luise Vindahl

    Met 'The Green Kitchen Quick + Slow' hebben David Frenkiel en Luise Vindahl opnieuw een vegetarisch kookboek vol heerlijke recepten neergezet. Met snelle vegetarische recepten voor doordeweeks en lekkere feestmaaltijden voor in het weekend... bekijk 'The Green Kitchen Quick + Slow'

  • Vegan rainbow food

    Jason Tjon Affo

    Na het succes van 'Vegan soul food' én 'Vegan party food' is Jason Tjon Affo terug met 'Vegan rainbow food'. In dit kleurrijke vegan kookboek leer je gezond te koken met alle kleuren van de regenboog. Door verschillende ingrediënten te... bekijk 'Vegan rainbow food'

  • Vega zónder pakjes & zakjes

    Karin Luiten

    Op veler verzoek komt Karin Luiten eindelijk met een vrolijk vegetarisch kookboek, vol inspiratie voor heerlijke, alledaagse gerechten die iedereen kan maken. Dit boek maakt vega eten op een aanstekelijke manier heel vanzelfsprekend... bekijk 'Vega zónder pakjes & zakjes'

  • De vega atlas

    Isabel Boerdam

    In 'De vega atlas' laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende ingrediënten, kruiden en specerijen. Proef wat alle wereldkeukens... bekijk 'De vega atlas'

  • Veganbijbel

    Tessa Moorman (The Green Happiness)

    Met meer dan 150 gerechten laat Tessa Moorman van The Green Happiness in 'Veganbijbel' de oneindige mogelijkheden van de plantaardig eten zien. Van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes... bekijk 'Veganbijbel'

  • Vegan Comfort

    Milou van der Will

    'Vegan Comfort' biedt meer dan 100 plantaardige recepten die uitblinken in originaliteit: paddo-rendang, spicy gele curry met fopkip en spinazie of teriyaki-tofu-sateh uit de oven. Van troostrijke hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Vegan Comfort'

  • Asian Green

    Ching-He Huang

    In 'Asian Green' verzamelt Ching-He Huang de lekkerste plantaardige gerechten van over het hele Aziatische continent. De recepten zijn snel te maken, geschikt voor elke dag en zitten vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granen en tofu... bekijk 'Asian Green'

  • Karola's Kitchen

    Karolien Olaerts

    Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan. Verse, voedzame en plantaardige ingrediënten vormen de basis van al haar gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening... bekijk 'Karola's Kitchen'

  • Vegetalia

    Luna Trapani

    De Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani laat in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze 100 nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle... bekijk 'Vegetalia'