Vegan Toko

De toekomst is plantaardig! Milou van der Will neemt je mee naar de toko van haar dromen en laat zien hoe makkelijk het is om lekker te eten zonder dierlijke ingrediënten. Haar recepten zijn quick, easy & smokkelproof, verrassen qua smaak en zijn perfect voor doordeweeks. Van nasi goreng tot soto a gogo en van kerriegyoza's tot dirty noedels. Je wordt al snackend de toko van de toekomst binnengesleurd. Maak de makkelijkste rendang van oesterzwam, pittige aubergine, of onweerstaanbaar pandanijs. Geïnspireerd door haar roots zoekt Milou continu naar dé manier om de door haar zo geliefde Indische smaken van vroeger te verwerken in plantaardige gerechten van nu. 'Vegan Toko' is niet alleen voor vegans, maar voor iedereen: flexitariërs, bewuste eters, nieuwsgierige kokers en alles daartussen.

AuteurMilou van der Will

UitgeverijGood Cook

  • 192 pagina's
  • ISBN 9789461433015

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Grieks!

    Georgina Hayden

    De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk zijn: van traditionele gerechten tot specialiteiten, waarmee je je vrienden en familie... bekijk 'Grieks!'

  • Flavour

    Sabria Ghayour

    'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'

  • Ramen Forever

    Tim Anderson

    Ramen: een iconisch Japanse gerecht en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in 'Ramen Forever'... bekijk 'Ramen Forever'

  • Sandwiches

    Daniel Lindeberg

    Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches'

  • Makkelijke noedels

    Pippa Middlehurst

    In 'Makkelijke noedels' deelt Pippa Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare noedels en je zet ze in 10, 20 of 30 minuten op tafel... bekijk 'Makkelijke noedels'

  • Budget Vegan in 30 minuten

    Saskia Sidey

    Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend en betaalbaar koken? 'Budget Vegan in 30 minuten' helpt je hierbij! Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en bijzonder lekker zijn, maar ook laten... bekijk 'Budget Vegan in 30 minuten'

  • The Curry Guy één pan

    Dan Toombs

    Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, geeft meer dan 150 nieuwe recepten voor geurige eenpansgerechten bomvol smaak. Van (maaltijd)soepen uit India, Sri Lanka en Thailand, kruidige stoofpotjes uit Maleisië en Singapore tot en met wat... bekijk 'The Curry Guy één pan'

  • Planken met een Indische twist

    Francis Kuijk

    'Planken met een Indische twist', het nieuwste boek van Francis Kuijk: hartige en zoete hapjes voor elke gelegenheid. Planken met mooie smaakcombinaties waarmee je goede sier maakt bij je familie en vrienden. Ga aan de slag, ontdek dat... bekijk 'Planken met een Indische twist'

  • Tasty taco's

    Victoria Elizondo

    De lekkerste en originele taco's maak je gewoon zelf thuis met 'Tasty taco's' van de Mexicaanse Victoria Elizondo. Meer dan 60 taco's die doordeweeks snel op tafel staan, of wat uitgebreidere recepten voor het weekend; met vegetarische... bekijk 'Tasty taco's'

  • Bayrut

    Hisham Assaad

    De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut'