Veg!

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen. Hugh Fearnley-Whittingstall is presentator van het programma 'River Cottage' op Channel Four en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij heeft al zeven andere River Cottageboeken geschreven, maar in 'Veg!' neemt hij ons mee naar de smaakvolle wereld van eten zonder vis of vlees. Niet alleen voor de vegetariër is dit een boek vol inspiratie, maar ook voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten: meer dan 200 recepten met groenten in de hoofdrol! De prachtige sfeerfoto's en illustraties maken dit boek tot de nieuwe favoriet in vegaland.
AuteurHugh Fearnley-Whittingstall
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 416 pagina's
- ISBN 9789023013655
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Snijbonen met dragon en citroen
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Couscous salade met kruiden en walnoten
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Romige paddenstoelensoep
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Salade niçoise zonder vis
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Koolraap met ui en salie
Vegetarisch, 60 min 8,0
Alle Vegetarische kookboeken
-
De vega optie
Joke Boon
In 'De vega optie' vind je 50 heerlijke, originele burgers, ballen, schnitzels enzovoort die je zelf maakt met peulvruchten, paddenstoelen, noten, kaas, ei, tahoe en zelfs zeewier. Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers... bekijk 'De vega optie'
-
Vegabijbel
Isabel Boerdam
Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in 'Vegabijbel' de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Van goede basisrecepten tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza... bekijk 'Vegabijbel'
-
Slow cooked vega
Katy Holder
'Slow cooked vega' geeft je een nieuwe verzameling beproefde slowcookergerechten die geschikt zijn voor zowel vegetariërs als groenteliefhebbers. Tijdens de bereiding gaan er maar weinig voedingsstoffen verloren, waardoor je langzaam gegaarde... bekijk 'Slow cooked vega'
-
De groene bakplaat
Rukmini Iyer
In 'De groene bakplaat' staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen, shakshuka uit de oven of gevulde... bekijk 'De groene bakplaat'
-
Het nieuwe Vegalicious - midprice editie
Alice Hart
In 'Het nieuwe Vegalicious' van Alice Hart, de opvolger van het succesvolle 'Vegalicious', verrast Alice Hart weer met meer dan 200(!) vegetarische recepten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is... bekijk 'Het nieuwe Vegalicious - midprice editie'
-
Vegan 100
Gaz Oakley
Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire aan... bekijk 'Vegan 100'
-
Superveg
Celia Brooks
Of je nu vegetariër bent of vaker vlees of vis achterwege wilt laten, 'Superveg' geeft meer dan 100 recepten met daarin een hoofdrol voor de 25 meest gezonde groenten. Ieder gerecht gaat uit van de voedzame kracht en smaak van het specifieke ingrediënt... bekijk 'Superveg'
-
Vegan smaaksouvenirs
Jolijn Pelgrum & Sjoerd Scholten
Jolijn Pelgrum (vegadutchie.nl) en Sjoerd Schotten (samgreens.com) maakten samen 75 vegan wereldrecepten voor gerechten die thuis simpel te bereiden zijn, met ingrediënten die je in de meeste supermarkten kunt vinden... bekijk 'Vegan smaaksouvenirs'
-
Vegan - het kookboek
Jean-Christian Jury
'Vegan - het kookboek' is de meest complete verzameling traditionele en authentieke vegan recepten van over de hele wereld. De meer dan 450 plantaardige voor-, hoofd- en nagerechten zijn veelzijdig... bekijk 'Vegan - het kookboek'
-
World of veggies
Mirjam Leslie - Pringle
In 'World of veggies' staan 100 klassieke vegetarische recepten - van ontbijt tot diner en van snacks tot sweets - die stuk voor stuk bewijzen dat gerechten zonder vlees en vis heerlijk zijn voor vegetariërs én vleeseters... bekijk 'World of veggies'