Pastry crush

Millefeuille, baba au rhum, Saint Honoré, Paris-Brest, Forêt Noire, gebakjes die je over de hele wereld kunt eten. Het zijn de zogenaamde klassiekers van de patisserie. Winnares Jaline Vandromme van Bake Off Vlaanderen laat zien hoe deze klassiekers haar geïnspireerd hebben. 'Daarom heb ik van mijn favoriete gebak twee varianten gemaakt: een eigen versie, revisité, en een dessertje geïnspireerd op hetzelfde gebak. Ik hoop dat het je inspireert om hetzelfde te doen. Vervang wat je zelf niet zo lekker vindt of wat je niet in huis hebt door iets anders, laat weg en voeg toe. En vooral: leef je uit in de keuken.'

AuteurJaline Vandromme

UitgeverijCarrera Culinair

  • Hardcover
  • 216 pagina's
  • ISBN 9789048856398

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers

  • Job & Perry

    Job Pattinasarany & Perry de Man

    Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen... bekijk 'Job & Perry'

  • Toko Lo

    Lola van Ruler

    Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots - en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders - aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak... bekijk 'Toko Lo'

  • De bijbel van de Indiase keuken

    Paulami Joshi

    Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in 'De bijbel van de Indiase keuken' neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken... bekijk 'De bijbel van de Indiase keuken'

  • Pastry crush

    Jaline Vandromme

    Millefeuille, baba au rhum, Saint Honoré, Paris-Brest, Forêt Noire, gebakjes die je over de hele wereld kunt eten. Het zijn de zogenaamde klassiekers van de patisserie. Jaline Vandromme laat zien hoe deze klassiekers haar geïnspireerd hebben... bekijk 'Pastry crush'

  • De bijbel van de Nederlandse keuken

    Janneke Vreugdenhil

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in 'De bijbel van de Nederlandse keuken' neemt Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot... bekijk 'De bijbel van de Nederlandse keuken'

  • À la minute

    Mari Maris

    Er zijn er van die dagen dat je gewoon geen tijd of zin hebt om te koken, maar toch trek hebt in iets lekkers. Voor die dagen is dit boek, hoewel je er makkelijk alle dagen goed en snel uit kunt koken. De recepten zijn zoals je van Mari gewend bent... bekijk 'À la minute'

  • Easy dinners

    Louise de Brabandere

    Dit boek helpt met de dagelijkse 'wat gaan we eten-struggle'. Veel mensen ontzien het zich om vers te koken tijdens de week. Maar koken kan ook heel snel en efficiënt gaan, zonder aan smaak in te boeten. Met deze recepten wil Louise dan ook mensen inspireren... bekijk 'Easy dinners'

  • Ovenbijbel

    Chickslovefood

    Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de 'Ovenbijbel' laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het... bekijk 'Ovenbijbel'

  • Pride and Pudding

    Regula Ysewijn

    Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg. Via authentieke en historische gerechten... bekijk 'Pride and Pudding'

  • Mijn recepten

    London Loy

    'Mijn recepten' - van de Bijlmer tot aan Paramaribo van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse, Aziatische en Nederlandse smaken... bekijk 'Mijn recepten'