Worstbijbel

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

AuteurMeneer Wateetons

UitgeverijCarrera Culinair

  • Hardcover
  • 496 pagina's
  • ISBN 9789048842261

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers

  • Sergio's smaakmakers

    Sergio Herman

    In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus... bekijk 'Sergio's smaakmakers'

  • Worstbijbel

    Meneer Wateetons

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd... bekijk 'Worstbijbel'

  • Uit huis met Jet

    Jet van Nieuwkerk

    Dit kookboek is voor iedereen die op zichzelf gaat wonen. Of misschien doe je dat al een tijdje, maar kom je niet verder dan spaghetti met kookroom en kant-en-klare magnetronmaaltijden. Of maak je maar weer een bak yoghurt met cruesli als avondeten... bekijk 'Uit huis met Jet'

  • Koekjesbijbel

    Rutger van den Broek

    Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met 'Koekjesbijbel' gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken... bekijk 'Koekjesbijbel'

  • Broodbijbel

    Hiljo Hillebrand

    Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand neemt je mee in de wereld van het brood. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood... bekijk 'Broodbijbel'

  • Het ultieme tostiboek

    Jasper Kool

    Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! 'Het ultieme tostiboek' biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet... bekijk 'Het ultieme tostiboek'

  • Saladebijbel

    Mari Maris

    'Saladebijbel', want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar inspiratie... bekijk 'Saladebijbel'

  • Simple Smart BBQ

    Julius Jaspers

    'Simple Smart BBQ', want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel het me op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. Vooral voor die mensen is dit boek... bekijk 'Simple Smart BBQ'

  • Zomers koken met Yvon

    Yvon Jaspers

    Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten... bekijk 'Zomers koken met Yvon'

  • Vis voor elke dag

    Bart van Olphen

    'Vis voor elke dag' biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt... bekijk 'Vis voor elke dag'