Kookboeken van Good Cook

  • Boter, botten, zout

    Nicole Pisani

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen waarin ze als chef-kok werkte... bekijk 'Boter, botten, zout'

  • Superveg

    Celia Brooks

    Of je nu vegetariër bent of vaker vlees of vis achterwege wilt laten, 'Superveg' geeft meer dan 100 recepten met daarin een hoofdrol voor de 25 meest gezonde groenten. Ieder gerecht gaat uit van de voedzame kracht en smaak van het specifieke ingrediënt... bekijk 'Superveg'

  • Toscane

    Giancarlo & Katie Caldesi

    De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks... bekijk 'Toscane'

  • Vet

    Bas Robben

    Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na 'Zuur' te duiken in zijn tweede kookboek 'Vet'. En dus gaan we conserveren, frituren, konfijten, infuseren en bakken. In 'Vet' tref je niet alleen spannende recepten... bekijk 'Vet'

  • Recepten uit Wenen

    Antonia Kögl

    Wie aan Wenen denkt, denkt aan Wiener Schnitzel en Sachertorte. Toch heeft de stad in culinair opzicht zoveel meer te bieden. Proef braadstuk met aardappelpuree, Weense goulash, krautfleckerl, vijgen met rilette van spek, ijs van ricotta... bekijk 'Recepten uit Wenen'

  • Yakitori & Korean BBQ

    Jonas Cramby

    In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit... bekijk 'Yakitori & Korean BBQ'

  • The Curry Guy

    Dan Toombs

    'The Curry Guy' biedt meer dan 100 recepten voor voorgerechten, curry's, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten om thuis te bereiden. Van tikka masala en kip korma tot madras en vindaloo: alle klassiekers zijn vertegenwoordigd in dit boek... bekijk 'The Curry Guy'

  • Gather

    Gill Meller

    Gill Meller geeft met 'Gather' zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. En dat zie je terug in de gerechten: vers, seizoensgebonden en zonder veel... bekijk 'Gather'

  • Tosti & Toast

    Fern Green

    'Tosti & Toast' biedt meer dan 50 recepten voor tosti's, panini's en andere gegrilde sandwiches. Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties... bekijk 'Tosti & Toast'

  • Feasts

    Sabrina Ghayour

    'Feasts' geeft Midden-Oosterse feestelijke recepten voor elke gelegenheid: brunches, zomerse barbecue- en picknickfestijnen, imposante vegetarische maaltijden, etentjes die je in een handomdraai maakt of... bekijk 'Feasts'