Kookboeken van Good Cook

  • Yakitori & Korean BBQ

    Jonas Cramby

    In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit... bekijk 'Yakitori & Korean BBQ'

  • The Curry Guy

    Dan Toombs

    'The Curry Guy' biedt meer dan 100 recepten voor voorgerechten, curry's, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten om thuis te bereiden. Van tikka masala en kip korma tot madras en vindaloo: alle klassiekers zijn vertegenwoordigd in dit boek... bekijk 'The Curry Guy'

  • Gather

    Gill Meller

    Gill Meller geeft met 'Gather' zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. En dat zie je terug in de gerechten: vers, seizoensgebonden en zonder veel... bekijk 'Gather'

  • Tosti & Toast

    Fern Green

    'Tosti & Toast' biedt meer dan 50 recepten voor tosti's, panini's en andere gegrilde sandwiches. Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties... bekijk 'Tosti & Toast'

  • Feasts

    Sabrina Ghayour

    'Feasts' geeft Midden-Oosterse feestelijke recepten voor elke gelegenheid: brunches, zomerse barbecue- en picknickfestijnen, imposante vegetarische maaltijden, etentjes die je in een handomdraai maakt of... bekijk 'Feasts'

  • Recepten uit Barcelona

    Stephan Mitsch

    Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan Gaudí, Camp Nou, zon en zee, maar ook aan lekker eten. 'Recepten uit Barcelona' neemt je mee dwars door culinair Barcelona. Eindbestemming... bekijk 'Recepten uit Barcelona'

  • Heerlijk Londen

    Cara Frost-Sharratt

    Met 'Heerlijk Londen' heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste, leukste en beste adressen van Londen te ontdekken. Bovendien geeft 'Heerlijk Londen' 50 beste recepten weg van St. John, The Ivy en vele... bekijk 'Heerlijk Londen'

  • Big Mamma

    Big Mamma

    Kook zoals ze bij Big Mamma doen: met de beste pasta en met plezier, zoals het ook van dit eigenzinnige en vrolijke kookboek afspat. 480 pagina's met overheerlijke Italiaanse gerechten: van salades, soepen, lunch- en... bekijk 'Big Mamma'

  • Sicilië

    Giancarlo & Katie Caldesi

    In combinatie met de enorme variëteit aan vis uit de Middellandse Zee en de producten van het eiland zelf - kaas, citrusvruchten, wijn, olijfolie en zout - is de keuken van Sicilië een ware verrassing die je moet... bekijk 'Sicilië'

  • Citrus

    Catherine Phipps

    In 'Citrus' draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, grapefruit, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In 'Citrus' tref je... bekijk 'Citrus'