Kookboeken van Good Cook

  • Verrukkelijk Rome

    Eleonora Galasso

    La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken: van oma's recepten tot en met moderne, hedendaagse gerechten. Maak kennis met de eetcultuur... bekijk 'Verrukkelijk Rome'

  • Ramen

    Tove Nilsson

    Maak zelf ramen en begin bij de basis: leer de diverse bouillons maken zoals dashibouillon. Kies voor de typische smaakmakers, bijvoorbeeld sichuanchilipasta of bonitozout en gebruik de mooiste ingrediënten voor... bekijk 'Ramen'

  • breddos Tacos

    Chris Whitney & Nud Dudhia

    Met 'breddos Tacos' kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel. 'breddos Tacos' geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen... bekijk 'breddos Tacos'

  • Zuur

    Bas Robben

    Bas Robben laat zien dat zuur precies is wat er vaak ontbreekt in een gerecht zonder dat je het door hebt: groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap. In 'Zuur' tref je niet alleen spannende recepten, van oer... bekijk 'Zuur'

  • Sirocco

    Sabrina Ghayour

    In 'Sirocco' laat Sabrina Ghayour je zien hoe je de Midden-Oosterse keuken heel makkelijk kunt integreren met onze westerse keuken, producten en kooktechnieken. Door haar Perzische achtergrond, maar... bekijk 'Sirocco'

  • Basque

    José Pizarro

    José Pizarro laat met 'Basque' zien hoe makkelijk het is om de lekkerste gerechten uit Spaans Baskenland zelf thuis te maken: van pintxos en huiselijke gerechten tot en met verfijnde voor-, hoofd- en nagerechten... bekijk 'Basque'

  • Recepten uit Istanbul

    Pomme Larmoyer

    Waan je met 'Recepten uit Istanbul' in de straten van deze eeuwenoude wereldse stad, snuif de geuren op en proef van de rijke keuken, waarin de invloeden van weleer nog zo aanwezig zijn... bekijk 'Recepten uit Istanbul'

  • Greek

    George Calombaris

    Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris. Van snacks tot en met desserts en basisrecepten, waarbij uiteraard de gerechten uit moeders... bekijk 'Greek'

  • My streetfood kitchen

    Jennifer Joyce

    Jennifer Joyce geeft meer dan 150 streetfoodrecepten, op regio ingedeeld, die je thuis makkelijk zelf kan bereiden. 'My streetfood kitchen' is een inspirerend en praktisch boek voor iedere thuiskok die... bekijk 'My streetfood kitchen'

  • Cornersmith

    Alex Elliot-Howery & James Grant

    Lokale (seizoens)producten, duurzaamheid, conserveren en niets verspillen zijn dé succesfactoren van eetcafé en inmakerij Cornersmith in Marickville (Sydney). Deze filosofie zie je direct terug in het kookboek 'Cornersmith'... bekijk 'Cornersmith'