Gehaktballen van vlees, vis & groenten

De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen en groenten. Niets zo leuk en populair als verrassende balletjes maken en serveren, voor welke gelegenheid dan ook. In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame balletjes van quinoa en kikkererwten en frisse ballen van courgette met munt. Van kruidig Thais tot spicy Mexicaans en van kip- tot en met verrukkelijke kaasballetjes. Met als toegift heerlijke dipsauzen en bijgerechten.
AuteurSalomée Vidal & Jérémie Kanza
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789461431233
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gehaktballetjes van varkensvlees met venkel en paprikapoeder
Vlees, 35 min 8,0
-
Courgette-balletjes met Parmezaan
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Tonijn-gehaktballetjes met sesam en sojasaus
Vis, 35 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Moro thuis
Sam & Sam Clark
Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met 'Moro thuis' aan de slag. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: 'Moro thuis' is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro... bekijk 'Moro thuis'
-
Het plezier van écht goed koken
Alice Zaslavsky
In 'Het plezier van écht goed koken' laat Alice Zaslavsky je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten... bekijk 'Het plezier van écht goed koken'
-
Carpati
Irina Georgescu
Met 'Carpati' maak je kennis met de Roemeense keuken die zich kenmerkt door invloeden uit Griekenland, Turkije en de Slavische landen in het zuiden; maar ook de Oostenrijkse, Hongaarse en Saksische keukens in het noorden... bekijk 'Carpati'
-
Parsi
Farokh Talati
De keuken van de Parsi laat zich het best omschrijven als een fusionkeuken: vluchtelingen (Zoroastrianen) uit het voormalige Perzië vestigden zich in de 8e eeuw in het westen van India waardoor een rijke culinaire interactie ontstond... bekijk 'Parsi'
-
BAK!
Paul Hollywood
In 'BAK!' geeft meesterbakker Paul Hollywood in zes hoofdstukken zijn favoriete recepten voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas... bekijk 'BAK!'
-
no waste GROENTEN
Sophie Gordon
Met 'no waste GROENTEN' krijg je niet alleen fantastische vegan recepten met groenten (en fruit) in de hoofdrol maar gebruik je alles van de groenten, van wortel tot loof, met verrassende bewaar- en anti-verspillingstips... bekijk 'no waste GROENTEN'
-
Chinese-ish
Rosheen Kaul & Joanna Hu
Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu zijn in China geboren maar groeiden in Australië op. 'Chinese-ish' is een ode aan de samensmelting van cultuur en identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke gerechten... bekijk 'Chinese-ish'
-
Wok!
Jeremy Pang
In 'Wok!' lees je alles over diverse roerbaktechnieken, krijg je meer inzicht in de balans in texturen van verschillende ingrediënten en uiteraard in smaken. Maak kennis met de ‘wokklok’, een handig instrument om ingrediënten in de juiste volgorde... bekijk 'Wok!'
-
Persiana elke dag
Sabrina Ghayour
In 'Persiana elke dag' laat Sabrina Ghayour zien dat de rijke Perzische keuken vele eenvoudig te bereiden gerechten kent. 'Persiana elke dag' biedt smaakvolle groentegerechten, snelle eenpansgerechten, ovenschotels en meer... bekijk 'Persiana elke dag'
-
Klein Korea
Billy Law
Met 'Klein Korea' heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid... bekijk 'Klein Korea'