Groenten à la pasta

Wanneer wortels veranderen in oranje pastanesten en meiraapjes en bietjes opeens als spaghetti op tafel komen, is het een feest voor alle groenten! Met hun natuurzuivere smaken, knapperige textuur en prachtige kleuren smeken groenten erom om in de keuken op een creatieve en speelse manier in pasta te veranderen. Ontdek hier allerlei soorten groenten die je met de mandoline of met andere technieken als een echte chef-kok tot spaghetti, tagliatelle of slierten snijdt en zo allure geeft aan je favoriete gerechten. Een taart van courgettespaghetti, onweerstaanbare tagliatelle van asperges met Parmezaanse kaas, zo spectaculair heb je groenten nog nooit gepresenteerd.
AuteurOrathay & Vania
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 71 pagina's
- ISBN 9789461430076
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Snijbonen-spaghetti met verse tomatensaus
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Thaise salade van papaja en wortel
Vis, 15 min 8,0
-
Rösti met pompoen
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Koolsalade met esdoornsiroop en cranberry's
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Pompoentaart met kokos en kerrie
Vegetarisch, 65 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Comida Mexicana
Rosa Cienfuegos
'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen. Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla's, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in... bekijk 'Comida Mexicana'
-
Een ode aan groenten
Alice Zaslavsky
Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren... bekijk 'Een ode aan groenten'
-
Vegan JapanEasy
Tim Anderson
Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen... bekijk 'Vegan JapanEasy'
-
Hotpot
Bas Robben
Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'
-
Dumplings & noedels
Pippa Middlehurst
Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'
-
The Curry Guy Compleet
Dan Toombs
De beste Indiase (curry)recepten gebundeld: meer dan 160 beproefde en een toegift van 50 nieuwe recepten ineen, van Dan Toombs (a.k.a. The Curry Guy). 'The Curry Guy Compleet' geeft je niet alleen de meest lekkere receptuur, het is bovendien... bekijk 'The Curry Guy Compleet'
-
Slow
Louise Franc
'Slow' biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry's en chorizo... bekijk 'Slow'
-
Simply
Sabrina Ghayour
'Simply' bevat niet alleen een selectie van Sabrina Ghayours favoriete authentieke Perzische gerechten (met een twist) maar ook typische meltingpot-gerechten. Van lunch- en hoofdgerechten tot brood en zoetigheden. Een musthave voor liefhebbers van de Midden-Oosterse keuken... bekijk 'Simply'
-
Bersama
Francis Kuijk
De ruim 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank... bekijk 'Bersama'
-
Plants Only Kitchen
Gaz Oakley
'Plants Only Kitchen', reeds het derde kookboek van de succesvolle vegan chef-kok Gaz Oakley, biedt meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en... bekijk 'Plants Only Kitchen'