Hard seltzer

Bruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard seltzer verovert in rap tempo de markt. In de schappen van slijterijen en supermarkten tref je steeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard seltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder hoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en de variaties zijn eindeloos. Met 'Hard seltzer' maak je op basis van 9 sterke dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers, die verrassend van smaak en in een handomdraai te maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem & eucalyptus of tequila met kombu & basilicum en armagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nog een bodempje calvados over? Combineer dit met citroentijm en honing. Proost, maar let op: drink met mate!

AuteurThibault Massina & Romain Aubert

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 144 pagina's
  • ISBN 9789461432988

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook