Moro thuis

'Moro thuis' is wellicht het meest persoonlijke kookboek van Sam & Sam Clark tot nu toe. Alle recepturen zijn nieuw en ontwikkeld aan hun eigen keukentafel, thuis, tijdens de pandemie terwijl hun restaurant gesloten was. Het dagelijks eten moest eenvoudig zijn, makkelijk te bereiden maar wel met de kenmerkende smaken en ingrediënten die we kennen van Moro. Van eenvoudige tostada's met een topping van ansjovis, ingelegde paprika & ei of met geitenkaas & geroosterde rode uien tot en met Moorse eenpansgerechten, die iedereen in een handomdraai kan maken, en desserts als rozenwater-rijstpudding met een compote van rabarber & kardemom. Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met 'Moro thuis' aan de slag. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: 'Moro thuis' is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro.
AuteurSam & Sam Clark
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 320 pagina's
- ISBN 9789461432933
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pompoen uit de oven met azijn, knoflook en rozemarijn
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Courgettesalade met citroen, basilicum en manchego
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Garnaaltjes met gekruide bruine boter
Vis, 15 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Bayrut
Hisham Assaad
De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut'
-
Airfryer kookboek
Peter Friehling
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van 'slank' frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd - en dus energiebesparend - van alles kunt bereiden... bekijk 'Airfryer kookboek'
-
Vegan Toko
Milou van der Will
Milou van der Will neemt je mee naar de toko van haar dromen en laat zien hoe makkelijk het is om lekker te eten zonder dierlijke ingrediënten. Haar recepten zijn quick, easy & smokkelproof, verrassen qua smaak en zijn perfect voor doordeweeks... bekijk 'Vegan Toko'
-
Hard seltzer
Thibault Massina & Romain Aubert
Met 'Hard seltzer' maak je op basis van 9 sterke dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers, die verrassend van smaak en in een handomdraai te maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem & eucalyptus of tequila met kombu & basilicum... bekijk 'Hard seltzer'
-
Budget Vegan Eenpansgerechten
Sam Dixon
Met 'Budget Vegan Eenpansgerechten' heb je het ideale kookboek in handen om in alle opzichten bewust te koken. De meer dan 100 gerechten zijn niet alleen energie- en diervriendelijk, maar bovenal lekker en gevarieerd... bekijk 'Budget Vegan Eenpansgerechten'
-
Midden-Oosterse salades
Shuki Rosenboim & Louisa Allan
Mooie seizoensgebonden Midden-Oosterse salades op tafel, geserveerd met diverse kleine gerechtjes om te delen. Maak kennis met de originele combinaties van de Joods-Irakese Shuki Rosenboim en geniet van prachtige bijgerechten zoals... bekijk 'Midden-Oosterse salades'
-
Chinese Takeaway Compleet
Kwoklyn Wan
Het beste uit de serie 'Chinese Takeaway' van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord... bekijk 'Chinese Takeaway Compleet'
-
Big Mamma in 30 minuten
Big Mamma
Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten'
-
Dim Sum & Dumplings
Karin Lei
Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat met 'Dim Sum & Dumplings' zien dat zelf maken echt loont... bekijk 'Dim Sum & Dumplings'
-
Oren
Oded Oren
'Oren' is niet alleen het persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren maar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv. De recepten in 'Oren' zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren koks: van streetfood en kleine gerechtjes tot de typische... bekijk 'Oren'