Plants Only Kitchen

'Plants Only Kitchen', reeds het derde kookboek van de succesvolle vegan chef-kok Gaz Oakley, biedt meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en passen bij ons drukke (en sportieve) bestaan, met plantaardige ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. In een oogopslag zie je of een gerecht in minder dan 15 minuten te maken is of geschikt is voor meal prepping, eiwitrijk, glutenvrij of eenpansmaaltijden zijn. Begin de dag met een krachtig en overheerlijk ontbijt, eet 'geen-tonijnsalade' als lunch en trakteer jezelf op een Vietnamese tofuburger. Verras je gasten met een portobello Wellington, geserveerd met gegrilde little gem in sinaasappelsaus en serveer Portugese custardtaartjes als dessert. Van snacks, krachtige curry's, perfecte pasta's en ovenschotels tot soepen, nagerechten en meer. Met 'Plants Only Kitchen' breid je niet alleen je veganistische kookrepertoire uit maar leer je ook om de juiste verhoudingen voedingsstoffen te gebruiken voor een gezonde, veganistische lifestyle.
AuteurGaz Oakley
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 224 pagina's
- ISBN 9789461432407
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pasta met pompoen, salie en shiitake
Vegetarisch, 90 min 8,0
-
Spaanse stoofpot met linzen
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Vietnamese tofuburger
Vegetarisch, 45 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Chinese Takeaway Compleet
Kwoklyn Wan
Het beste uit de serie 'Chinese Takeaway' van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord... bekijk 'Chinese Takeaway Compleet'
-
Big Mamma in 30 minuten
Big Mamma
Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten'
-
Dim Sum & Dumplings
Karin Lei
Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat met 'Dim Sum & Dumplings' zien dat zelf maken echt loont... bekijk 'Dim Sum & Dumplings'
-
Oren
Oded Oren
'Oren' is niet alleen het persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren maar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv. De recepten in 'Oren' zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren koks: van streetfood en kleine gerechtjes tot de typische... bekijk 'Oren'
-
JapanEasy Bowls & Bento
Tim Anderson
Tim Andrson laat je zien hoe je de typische Japanse bowls en bento(boxen) zelf maakt. Eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten die je op elk moment van de dag kan eten en die geen moment vervelen. Als lunch, ontbijt en ook als avondmaal... bekijk 'JapanEasy Bowls & Bento'
-
Zeewier & co
Julie Desnoulez
'Zeewier & co' biedt meer dan 60 heerlijke en eenvoudige recepten met diverse soorten zeewier, van lekkere snacks, spreads, hoofd- en bijgerechten tot en met desserts en biedt naast de recepten degelijke productinformatie, bewaartips en meer... bekijk 'Zeewier & co'
-
Vegan Pasta
Brianna Claxton
Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt? 'Vegan Pasta' geeft recepten waarbij de smaak en texturen absoluut recht overeind blijven staan en je geen idee hebt dat je bordje pasta... bekijk 'Vegan Pasta'
-
Moro thuis
Sam & Sam Clark
Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met 'Moro thuis' aan de slag. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: 'Moro thuis' is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro... bekijk 'Moro thuis'
-
Het plezier van écht goed koken
Alice Zaslavsky
In 'Het plezier van écht goed koken' laat Alice Zaslavsky je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten... bekijk 'Het plezier van écht goed koken'
-
Carpati
Irina Georgescu
Met 'Carpati' maak je kennis met de Roemeense keuken die zich kenmerkt door invloeden uit Griekenland, Turkije en de Slavische landen in het zuiden; maar ook de Oostenrijkse, Hongaarse en Saksische keukens in het noorden... bekijk 'Carpati'