Rijst & co
Haal meer uit rijst met 'Rijst & co' en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke nagerechten op basis van rijst te maken. De recepten in 'Rijst & co' laten zien dat rijst een van de meest veelzijdige producten ter wereld is. Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijst als onderdeel van het ontbijt. 'Rijst & co' leert je koken met diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijst voor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst voor een Peruaanse salade en pandanrijst voor een Koreaanse bibimbap met rundvlees. 'Rijst & co' geeft goede informatie over alle rijstsoorten ter wereld en diverse kooktechnieken om deze te bereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruik van de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamel en rood fruit, zomerse salade met rode en zwarte rijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts, polloz arroz en meer.
AuteurNisha Katona
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 224 pagina's
- ISBN 9789461432131
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Citroen-olijfrijst
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Viskroketjes van kabeljauwfilet
Vis, 50 min 8,0
-
Rijstmeeltaart met peer en amandel
Vegetarisch, 50 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Flavour
Sabria Ghayour
'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'
-
Ramen Forever
Tim Anderson
Ramen: een iconisch Japanse gerecht en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in 'Ramen Forever'... bekijk 'Ramen Forever'
-
Sandwiches
Daniel Lindeberg
Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches'
-
Makkelijke noedels
Pippa Middlehurst
In 'Makkelijke noedels' deelt Pippa Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare noedels en je zet ze in 10, 20 of 30 minuten op tafel... bekijk 'Makkelijke noedels'
-
Budget Vegan in 30 minuten
Saskia Sidey
Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend en betaalbaar koken? 'Budget Vegan in 30 minuten' helpt je hierbij! Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en bijzonder lekker zijn, maar ook laten... bekijk 'Budget Vegan in 30 minuten'
-
The Curry Guy één pan
Dan Toombs
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, geeft meer dan 150 nieuwe recepten voor geurige eenpansgerechten bomvol smaak. Van (maaltijd)soepen uit India, Sri Lanka en Thailand, kruidige stoofpotjes uit Maleisië en Singapore tot en met wat... bekijk 'The Curry Guy één pan'
-
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
'Planken met een Indische twist', het nieuwste boek van Francis Kuijk: hartige en zoete hapjes voor elke gelegenheid. Planken met mooie smaakcombinaties waarmee je goede sier maakt bij je familie en vrienden. Ga aan de slag, ontdek dat... bekijk 'Planken met een Indische twist'
-
Tasty taco's
Victoria Elizondo
De lekkerste en originele taco's maak je gewoon zelf thuis met 'Tasty taco's' van de Mexicaanse Victoria Elizondo. Meer dan 60 taco's die doordeweeks snel op tafel staan, of wat uitgebreidere recepten voor het weekend; met vegetarische... bekijk 'Tasty taco's'
-
Bayrut
Hisham Assaad
De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut'
-
Airfryer kookboek
Peter Friehling
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van 'slank' frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd - en dus energiebesparend - van alles kunt bereiden... bekijk 'Airfryer kookboek'