Salad Days
Voor salades bestaan geen regels. Ze kunnen zo saai of bijzonder zijn als je wilt. Maar: wie wil er nou een saaie salade? Van een prima salade kun je iets geweldigs maken als er veel aandacht is besteed aan zowel smaak als textuur. Voeg iets zachts toe aan een knapperige salade voor een spannend contrast. Gebruik je iets zoets zoals fruit, voeg dan iets zouts of bitters toe als tegenwicht. Verrassende smaakcombinaties van ingrediënten en onverwachte manieren om je salade iets extra's te geven door middel van iets knapperigs, romigs of citrusachtigs: in 'Salad Days' vind je manieren om simpele salades een upgrade te geven. Salades waarin de smaken de kans hebben gehad om aan elkaar te wennen en samen te smelten. Waar je eindeloos van wilt dooreten en waarbij er om het laatste beetje dressing - perfect om te eten met knapperig brood - gevochten wordt. Salades zijn geweldig en doen het minstens zo goed in de hoofdrol als in de vorm van eeuwige figurant. En misschien wel het belangrijkste: ze zijn niet alleen voor in de zomer. Ajda Mehmet deelt met 'Salad Days' een nieuwe interpretatie van salades, die je bij iedere maaltijd wilt eten, het hele jaar door.
AuteurAjda Mehmet
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 168 pagina's
- ISBN 9789461432308
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Botersla met zongedroogde tomaat, kappertjes en ansjovisdressing
Vis, 10 min 8,0
-
Zachtgekookte eieren met citroen-koolrabi en gerookte makreel
Vis, 15 min 8,0
-
Little gem en bloedsinaasappel met granaatappel en cayenneolie
Vegetarisch, 15 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Flavour
Sabria Ghayour
'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'
-
Ramen Forever
Tim Anderson
Ramen: een iconisch Japanse gerecht en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in 'Ramen Forever'... bekijk 'Ramen Forever'
-
Sandwiches
Daniel Lindeberg
Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches'
-
Makkelijke noedels
Pippa Middlehurst
In 'Makkelijke noedels' deelt Pippa Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare noedels en je zet ze in 10, 20 of 30 minuten op tafel... bekijk 'Makkelijke noedels'
-
Budget Vegan in 30 minuten
Saskia Sidey
Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend en betaalbaar koken? 'Budget Vegan in 30 minuten' helpt je hierbij! Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en bijzonder lekker zijn, maar ook laten... bekijk 'Budget Vegan in 30 minuten'
-
The Curry Guy één pan
Dan Toombs
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, geeft meer dan 150 nieuwe recepten voor geurige eenpansgerechten bomvol smaak. Van (maaltijd)soepen uit India, Sri Lanka en Thailand, kruidige stoofpotjes uit Maleisië en Singapore tot en met wat... bekijk 'The Curry Guy één pan'
-
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
'Planken met een Indische twist', het nieuwste boek van Francis Kuijk: hartige en zoete hapjes voor elke gelegenheid. Planken met mooie smaakcombinaties waarmee je goede sier maakt bij je familie en vrienden. Ga aan de slag, ontdek dat... bekijk 'Planken met een Indische twist'
-
Tasty taco's
Victoria Elizondo
De lekkerste en originele taco's maak je gewoon zelf thuis met 'Tasty taco's' van de Mexicaanse Victoria Elizondo. Meer dan 60 taco's die doordeweeks snel op tafel staan, of wat uitgebreidere recepten voor het weekend; met vegetarische... bekijk 'Tasty taco's'
-
Bayrut
Hisham Assaad
De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut'
-
Airfryer kookboek
Peter Friehling
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van 'slank' frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd - en dus energiebesparend - van alles kunt bereiden... bekijk 'Airfryer kookboek'