Vegan 100

Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire aan kleurrijke, plantaardige gerechten waarin smaak de hoofdrol speelt. Van scrambled tofu met spinazie en Peri Peri falafel met tahini tot 'bacon' van avocado, chocolade not-ella en limoen-'meringue'-taart. Veganistisch saai? Niet meer! Dit boek geeft je recepten voor een ultiem ontbijt, knallende soepen en salades, originele hoofd- en bijgerechten tot brood, verrassend zoet en gezonde drankjes. Ook het populaire vegan junk food komt aan bod met recepten voor Kentucky Fried Chick'n, burgers en chorizo-stijl chili dogs. 'Vegan 100' is een veganistisch kookboek zoals geen ander!

AuteurGaz Oakley

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789461431912

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Vietnamees

    Uyen Luu

    Leer Vietnamees koken met Uyen Luu en ontdek de veelzijdigheid van deze 'frisse en verse' keuken: het gebruik van rauwe of knapperige groenten en kruiden als koriander, munt en Thaise basilicum zijn kenmerkend. Maar er is meer... bekijk 'Vietnamees'

  • The Curry Guy Thai

    Dan Toombs

    Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, neemt je deze keer mee naar de Thaise keuken. 'The Curry Guy Thai' biedt meer dan 100 typische Thaise recepten voor de thuiskok. Met tekst en uitleg over een goede voorraadkast, specifieke Thaise smaakmakers... bekijk 'The Curry Guy Thai'

  • Van de vegan bakker

    Rodolphe Landemaine

    Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht... bekijk 'Van de vegan bakker'

  • Chinese Takeaway met 5 ingrediënten

    Kwoklyn Wan

    Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten' zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers... bekijk 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten'

  • Vegan Summer

    Milou van der Will

    Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, met fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskolf definitief achter ons en... bekijk 'Vegan Summer'

  • Comida Mexicana

    Rosa Cienfuegos

    'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen. Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla's, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in... bekijk 'Comida Mexicana'

  • Een ode aan groenten

    Alice Zaslavsky

    Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren... bekijk 'Een ode aan groenten'

  • Vegan JapanEasy

    Tim Anderson

    Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen... bekijk 'Vegan JapanEasy'

  • Hotpot

    Bas Robben

    Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'

  • Dumplings & noedels

    Pippa Middlehurst

    Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'