Gebraden en gevuld

Kip, rund, kalf, varken, lam... ze laten zich allemaal heerlijk braden. Geroosterde kip met citroen, varkensfilet met geroosterde artisjokken en salie of lamsrack in een korst van verse kruiden staan prachtig op tafel. Experimenteer eens met bourgondische en verrassende vullingen en geniet van een heerlijk gevulde kapoen met romige polenta, een gevulde kalfsborst met gebakken appels en honing. Ook groenten kunnen gevuld worden met allerlei heerlijkheden. Tomaten gevuld met Parmezaanrisotto of aubergines gevuld met peterselie bijvoorbeeld zijn net zo onweerstaanbaar als de verrukkelijke vleesgerechten in dit boek.

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijTerra Lannoo

  • Paperback
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789089893000

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Terra Lannoo

  • Vis

    Gaël Orieux

    'Vis' is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90 recepten zijn opgedeeld... bekijk 'Vis'

  • Ketokuur

    Pascale Naessens

    Snel afvallen is de meest populaire reden om een ketogeen dieet te volgen, maar een ketogeen dieet kan ook therapeutisch worden aangewend. In dit boek vind je niet alleen recepten, maar krijg je ook veel deskundige uitleg. Pascale Naessens wordt bijgestaan... bekijk 'Ketokuur'

  • Joie de Vivre

    Sacha de Boer & Babs Assink

    Voor 'Joie de Vivre' vroegen Sacha de Boer, Babs Assink en Janine Smits tien topchefs om op basis van recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 ieder twee originele en moderne menu's te ontwikkelen. De 60 overheerlijke gerechten die zo... bekijk 'Joie de Vivre'

  • Brunch

    diverse auteurs

    In dit boek met 125 recepten brengen we 12 brunchideeën op maat, zoals een trendy brunch met vrienden, een romantische brunch met z'n twee, een verjaardagsbrunch voor de kids, een sprankelende brunch om het nieuwe jaar te vieren... bekijk 'Brunch'

  • Keto in 15 minuten

    Julie Van Den Kerchove

    Met 'Keto in 15 minuten' maakt Julie Van den Kerchove het je nóg gemakkelijker om de voordelen van de keto-keuken te ontdekken. Ze stelt een heus 'superverbrander'-plan met 15 gedetailleerde dagmenu's op en toont hoe je je natuurlijke vetverbranding... bekijk 'Keto in 15 minuten'

  • Everyday vegan

    Ellen Charlotte Marie

    Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, dit boek van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten met fantastische smaakcombinaties zullen je ongetwijfeld verleiden om met plezier de keuken in te duiken... bekijk 'Everyday vegan'

  • Wild

    Bruno Doucet

    Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in 'Wild' zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen... bekijk 'Wild'

  • Avocado

    Carla De Graef

    Avocado's zijn er niet alleen voor veggies en hipsters: dit groene goud zit boordevol goede voedingsstoffen en dat proef je. Genoeg redenen dus om jezelf en anderen te verrassen met de heerlijkste avocadogerechtjes. Met spek en ei als ontbijt... bekijk 'Avocado'

  • Alles uit de oven

    diverse auteurs

    Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren... bekijk 'Alles uit de oven'

  • Nog eenvoudiger 2

    Pascale Naessens

    Pascale Naessens wijkt niet af van haar koers. Met dit nieuwe boek presenteert ze meer dan 70 nieuwe gerechten met 4 ingrediënten volgens haar bekende succesmethode, namelijk lekkere en inspirerende lowcarbgerechten... bekijk 'Nog eenvoudiger 2'