Vegetalia

Na het succes van haar eerste kookboek 'Veganista' laat de Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani ook in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze honderd nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle streken van Italië. Probeer de bloemkoolkotelet uit Milaan, de zoute venkelkoekjes uit Apulië of de couscous op z'n Siciliaans. De recepten zijn duidelijk ingedeeld: na basisrecepten als tomatensaus en pesto volgen de antipasti, de primi (aangevuld met enkele heerlijke salades), de secondi, de contorni en tot slot de verrukkelijke dolci!

AuteurLuna Trapani

UitgeverijUitgeverij Terra

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789089898692

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Terra

  • Het grote groenteboek

    Alice Hart

    In haar nieuwe boek 'Het grote groenteboek' deelt bestsellerauteur Alice Hart meer dan 80 recepten met groenten in de hoofdrol: eenvoudige recepten voor hobbykoks, die groots zijn van smaak. Met tips voor de voorbereiding, inclusief een... bekijk 'Het grote groenteboek'

  • Colorful Food

    Sharon de Miranda

    Sharon de Miranda combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken. 'Colorful Food' is opgedeeld in de vier seizoenen zodat je eenvoudig een gerecht kunt kiezen dat bij de tijd... bekijk 'Colorful Food'

  • Vegan op de plank

    Kate Kasbee

    Kleurrijk, verleidelijk, uitnodigend, feestelijk en serieus lekker, zo mag je de vijftig serveerplanken in 'Vegan op de plank' gerust noemen; niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook prachtig om te zien! Deze planken zorgen altijd voor blije gezichten en... bekijk 'Vegan op de plank'

  • Fruit plukken

    Matthias Kleingeld & Rickard Walraven

    Elke fruitsoort heeft zijn eigen specifieke smaak en karakter. Matthias Kleingeld en Richard Walraven beschrijven ruim 20 fruitsoorten die het in Nederland en België goed doen. Ze geven meer dan 60 recepten met fruit. Probeer bijvoorbeeld de... bekijk 'Fruit plukken'

  • Vegetalia

    Luna Trapani

    De Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani laat in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze 100 nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle... bekijk 'Vegetalia'

  • Wildoogst

    Elsje Bruijnesteijn

    Verse wilde planten zijn zo lekker en bijzonder van smaak dat er geen ingewikkelde recepten nodig zijn om ze klaar te maken! In 'Wildoogst' laat Elsje Bruijnesteijn zien waar de wilde planten groeien en welke lekkere en eenvoudige vegetarische gerechten... bekijk 'Wildoogst'

  • De meisjes van de moestuin

    Amber Carchedi & Reny Muller

    Kweken, oogsten, koken en eten zijn de basics in het leven van 'De Meisjes van de Moestuin' - Amber Carchedi en Reny Muller. In dit boek laten zij zien dat het telen van je eigen groente en fruit niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn en dat je zeker... bekijk 'De meisjes van de moestuin'

  • Boekoe Kita - midprice editie

    Mirjam van der Rijst & Harold Pereira

    90 authentieke Indische recepten, vaak al vele generaties oud. In de loop der jaren gaven kinderen en kleinkinderen, ver van hun thuisland, deze recepten soms een eigen twist. Elke familie ontwikkelde zo haar eigen voorkeuren. Maak kennis met deze 11 families... bekijk 'Boekoe Kita - midprice editie'

  • Veganista

    Luna Trapani

    Plantaardig Italiaans eten? Dit boek bevat 60 recepten voor overheerlijke vegan gerechten, sommige modern, andere klassiek. Van tagliatelle met champignons en truffel tot witte bonensoep met rozemarijn, van risotto met asperges tot tiramisu... bekijk 'Veganista'

  • Extra Vierge

    Sandra Alvarez

    In 'Extra Vierge' deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. In de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten... bekijk 'Extra Vierge'