Kookboeken van Uitgeverij Terra
-
Noosh-e-Jaan
Tieme Hermans
Tieme Hermans fietste vanuit zijn woonplaats Zwolle in twee en een half jaar naar Bali. Overal werd hij gastvrij ontvangen en maakte hij kennis met de authentieke volkskeukens. In dit boek neemt Tieme je mee op avontuur en presenteert hij 32 bijzondere recepten... bekijk 'Noosh-e-Jaan'
-
Sabor Sabor
Sandra Alvarez
Een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez besloot haar traditionele familierecepten - van Santiago de Compostella tot Ibiza - eenvoudiger, moderner en gezonder te maken... bekijk 'Sabor Sabor'
-
Wildplukken
Leoniek Bontje & Yvet Noordermeer
Leer de meest voorkomende eetbare wilde planten te herkennen en te gebruiken met 'Wildplukken' in de hand. Leoniek Bontje en Yvet Noordermeer nemen je in dit boek mee op plukdagen door het hele jaar. Met de oogst van een plukdag bereid je... bekijk 'Wildplukken'
-
Brood is goud
Massimo Bottura
Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren... bekijk 'Brood is goud'
-
Snel, gezond & lekker
Sue Quinn
In 'Snel, gezond & lekker' vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten. Alle recepten kosten slechts tien minuten of nog minder tijd om te maken. Als je eenmaal op deze manier hebt leren koken, gaat dat steeds gemakkelijker... bekijk 'Snel, gezond & lekker'
-
Bouillon, recepten met bouillon als basis
Vicki Edgson & Heather Thomas
'Bouillon' bevat naast de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente meer dan 50 recepten van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels, maar ook heerlijk romige risotto... bekijk 'Bouillon, recepten met bouillon als basis'
-
Turks tafelen
Sevtap Yüce
In 'Turks tafelen' neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op... bekijk 'Turks tafelen'
-
Scandinavisch Comfort Food
Trine Hahnemann
De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken. Geniet van de smaken die de Scandinavische... bekijk 'Scandinavisch Comfort Food'
-
Mijn keuken van Galicië
Isabel Meniño
Isabel Meniño neemt je mee naar Galicië en de eetcultuur van dit noordwestelijke deel van Spanje. Dit kookboek presenteert de heerlijkste gerechten, gebaseerd op de traditionele familierecepten... bekijk 'Mijn keuken van Galicië'
-
De Franse wereldkeuken
Tessa Kiros
Tessa Kiros laat je kennismaken met de vele verschillende smaken van de Franse wereldkeuken. Naast de Provence en Normandië maakt ze ook de oversteek naar de voormalige koloniën van... bekijk 'De Franse wereldkeuken'