Kookboeken van Uitgeverij Terra
-
Boekoe Bagoes
Mirjam van der Rijst
Deel de liefde voor de Indische keuken en laat je ontroeren door de boeiende verhalen van families met wortels in voormalig Nederlands-Indië. De recepten zijn van generatie op generatie overgedragen... bekijk 'Boekoe Bagoes'
-
Comptoir Libanais Express
Tony Kitous & Dan Lepard
'Comptoir Libanais Express' bevat ruim 80 smaakvolle gerechten uit de traditionele Libanese en Noord-Afrikaanse keuken. Laat je inspireren door deze 'express' recepten, die je in een handomdraai... bekijk 'Comptoir Libanais Express'
-
De Joodse keuken
Janna Gur
De gerechten uit 'De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech' zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen... bekijk 'De Joodse keuken'
-
Tessa Kiros - Mijn beste recepten
Tessa Kiros
In deze luxe en tijdloze verzameling heeft Tessa Kiros meer dan 150 recepten geselecteerd uit haar vijf bestsellers. Volgens Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten dat de mensen zelf... bekijk 'Tessa Kiros - Mijn beste recepten'
-
Comptoir Libanais
Tony Kitous & Dan Lepard
Van Londen's mediterrane topcafé 'Comptoir Libanais' naar je eigen keuken. In 80 makkelijke recepten combineren Tony Kitous en Dan Lepard de traditionele Libanees-mediterrane keuken met moderne smaken... bekijk 'Comptoir Libanais'
-
Franse keukenklassiekers
Manfred Meeuwig
In 'Franse keukenklassiekers' tref je de echte Franse keuken aan met traditionele recepten voor gewoon lekker eten. Dit zijn gerechten die je graag maakt omdat ze rijk van smaak zijn, puur en niet aangetast... bekijk 'Franse keukenklassiekers'
-
Vegalicious - midprice editie
Alice Hart
Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit 'Vegalicious'. Je maakt kennis met een verrukkelijke vegetarische keuken: verse ingrediënten, smakelijke... bekijk 'Vegalicious - midprice editie'
-
De kunst van het bakken
Delia Smith
'Delia's Book of Cakes' werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd, waarbij... bekijk 'De kunst van het bakken'
-
Alles moet op
Reini Smit
In dit boek draait het om efficiënt en bewust omgaan met eten, zowel bij het kopen als bij het koken. Een kookboek met eerlijke, simpele gerechten, waarvoor je niet steeds opnieuw boodschappen hoeft te doen... bekijk 'Alles moet op'
-
Mr Wilkinson's favoriete groenten
Matt Wilkinson
De Australische chef-kok Matt Wilkinson selecteerde voor dit prachtige kookboek de 24 lekkerste groenten. In Wilkinson's menu's krijgen groenten de hoofdrol. Hij deelt heerlijke en gezonde... bekijk 'Mr Wilkinson's favoriete groenten'