Soul food

Kookboek Soul foodDe Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek 'Soul food' de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten. Soul food: gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen.

Auteur(s)
De Vrouw met de Baard

  • Paperback
  • 176 pagina's
  • Unieboek | Het Spectrum
  • ISBN 9789000353200

Voorproefje uit Soul food

Alle kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck

  • Verborgen smaken

    John Burton Race

    John Burton Race is een topchef met een passie voor heerlijk eten. In dit boek werkt hij met zijn favoriete ingrediënten: de fijnste groenten en fruit, de verste zeevruchten, de mooiste braadstukken en het beste... bekijk 'Verborgen smaken'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Fresh + fast

    Michelle Cranston

    'Fresh + fast' viert de groene link tussen gezondheid, vitaliteit en prachtig eten en bevat meer dan 100 buitengewone, nieuwe recepten van Michelle Cranston. Bij elk gerecht gaat het om verse... bekijk 'Fresh + fast'

    • Paperback
    • 254 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Specerijen

    Jane Lawson

    'Specerijen' is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in tal van keukens en culturen. Het is meer... bekijk 'Specerijen'

    • Paperback
    • 448 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen

    Annemieke de Kroon & Alice van Nieuwenhuizen

    Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan de slag dus! Je hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar... bekijk 'Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Unieboek | Het Spectrum
  • Soul food

    De Vrouw met de Baard

    De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek 'Soul food' de beste recepten samengebracht. Van Caribische risottoballen tot...

    • Paperback
    • 176 pagina's
    • Unieboek | Het Spectrum
  • Eat Right

    Nick Barnard

    'Eat Right' is een moderne kijk op de traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon... bekijk 'Eat Right'

    • Hardcover
    • 336 pagina's
    • Unieboek | Het Spectrum
  • Wat eten we vandaag?

    Susan Aretz

    Eén keer per week boodschappen doen, minder eten verspillen en elke avond snel aan tafel. 'Wat eten we vandaag?' is een perfect hulpmiddel voor drukke ouders: het biedt ideeën voor elke dag en voor elk... bekijk 'Wat eten we vandaag?'

    • Hardcover
    • 216 pagina's
    • Unieboek Spectrum
  • Gezond feesten

    Amber Albarda

    Amber Albarda biedt in dit kookboek een ruime verzameling overheerlijke recepten voor de jaarlijkse feestdagen. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens... bekijk 'Gezond feesten'

    • Hardcover
    • 140 pagina's
    • Unieboek Spectrum
  • All-day breakfast

    Denise Kortlever

    'All-day breakfast' is een heerlijk ontbijt- en brunchboek, geïnspireerd op de waanzinnige ontbijtgerechten die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Voor de ontbijter-zonder-tijd zijn er snelle... bekijk 'All-day breakfast'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Unieboek Spectrum
  • Het love & lemons kookboek

    Jeanine Donofrio

    Nee, de recepten zijn niet allemaal met citroen - zoals de titel doet vermoeden. Deze titel is afkomstig van het gelijknamige, prijswinnende blog van de auteur Jeanine Donofrio. Het boek is gerangschikt per... bekijk 'Het love & lemons kookboek'

    • Hardcover
    • 296 pagina's
    • Unieboek Spectrum
  • Thailand, het kookboek

    Jean-Pierre Gabriel

    'Thailand, het kookboek' is de ultieme gids om de Thaise keuken te ontdekken. Het boek bevat 500 recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry's, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers... bekijk 'Thailand, het kookboek'

    • Hardcover
    • 528 pagina's
    • Unieboek Spectrum
  • Eten met stokjes

    Kimiko Barber

    'Eten met stokjes' bevat één basisregel: eet gezonde, uitgebalanceerde gerechten met stokjes. Zo neem je kleinere hapjes, waardoor je vanzelf minder eet. En je eet langzamer, waardoor de spijsvertering beter... bekijk 'Eten met stokjes'

    • Paperback
    • 176 pagina's
    • Unieboek
  • Sneeuwvlokken & Haardvuur

    Jane Lawson

    'Sneeuwvlokken & Haardvuur' is hét boek om lekker te genieten van koken en eten in de koude maanden. Het boek is als een culinaire reis door de smaakvolle keukens van Scandinavië, Europa... bekijk 'Sneeuwvlokken & Haardvuur'

    • Hardcover
    • 288 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Rund

    John Torode

    In 'Rund' leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte... bekijk 'Rund'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Kip

    John Torode

    In dit boek leert John Torode, chef-kok, je op elke wijze kip en ander gevogelte te bereiden. De gerechten in dit boek zijn klassiek, eigentijds en overheerlijk. Recepten uit de hele wereld: van salades en soepen tot pasta's en... bekijk 'Kip'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Unieboek
  • No-nonsense barbecueën

    Ross Dobson

    Dit boek met 100 no-nonsense recepten is alles wat je nodig hebt om te barbecueën. Met zijn verrukkelijke selectie simpele grill- en bakplaatrecepten, prachtige fotografie en onderscheidende... bekijk 'No-nonsense barbecueën'

    • Hardcover
    • 224 pagina's
    • Unieboek
  • Groen is geweldig!

    Rebecca Leffler

    Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? 'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten, en brengt dat met een frisse look & feel en een niet te zware toon. Dit vrolijke kookboek biedt meer... bekijk 'Groen is geweldig!'

    • Paperback
    • 224 pagina's
    • Het Spectrum
  • D'Antuono

    Famke & Floor van Praag

    De markante familie d'Antuono is de drijvende kracht achter de glamoureuze Amsterdamse restaurants d'Antica en Cinema Paradiso, waar pure, authentieke Italiaanse gerechten worden geserveerd... bekijk 'D'Antuono'

    • Paperback
    • 160 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • De Zilveren Lepel

    diverse auteurs

    Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke... bekijk 'De Zilveren Lepel'

    • Hardcover
    • 1264 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • 1080 Recepten

    Simone & Inés Ortega

    Ruim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse toonbanken. Inmiddels zijn er al meer dan... bekijk '1080 Recepten'

    • Hardcover
    • 976 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook