De Zilveren Lepel Vlees

De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In 'De Zilveren Lepel Vlees' leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot Florentijnse runderstoofschotel, maar ook verrassende gerechten zoals parelhoen in Marsala, gehaktballetjes met saffraan en wild zwijn met cranberrysaus. Naast meer dan 150 Italiaanse vleesrecepten biedt dit boek ook smakelijke bijgerechten. 'De Zilveren Lepel Vlees' is de ultieme leidraad om volop te genieten van vlees.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijUnieboek | Het Spectrum
- Hardcover
- 304 pagina's
- ISBN 9789000360215
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gebakken radicchio
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Gehaktballen in bier
Vlees, 75 min 8,0
-
Gestoofd rundvlees uit Florence
Vlees, 150 min 8,0
Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
La Vita è Dolce
Letitia Clark
In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst 'La Vita è Dolce' van Letitia Clark: hét kookboek met de heerlijkste recepten voor Italiaanse zoetigheden. Het bevat recepten voor koekjes, cakejes, desserts en taarten voor elke gelegenheid... bekijk 'La Vita è Dolce'
-
De Vegetarische Zilveren Lepel
diverse auteurs
'De Vegetarische Zilveren Lepel' bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en... bekijk 'De Vegetarische Zilveren Lepel'
-
Vegetalia
Luna Trapani
De Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani laat in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze 100 nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle... bekijk 'Vegetalia'
-
Made at home
Giorgio Locatelli
In 'Made at home' deelt de beroemde Italiaanse chef Giorgio Locatelli zijn privégerechten nu ook met jou, en schrijft hij uitgebreid over zijn vrouw, kinderen en andere familieleden, alsof hij een dierbare oom is die bij je thuis aan de keukentafel... bekijk 'Made at home'
-
De Zilveren Lepel - Classic
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Classic' biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek 'De Zilveren Lepel'. In deze nieuwe, luxe uitgave zijn de 170 allerbeste... bekijk 'De Zilveren Lepel - Classic'
-
Big Mamma's Cucina Popolare
Big Mamma
'Big Mamma's Cucina Popolare' biedt meer dan 130 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar wél met een moderne twist uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma... bekijk 'Big Mamma's Cucina Popolare'
-
De smaken van Italië
Claudia Roden
De gerechten in 'De smaken van Italië' zijn eenvoudig, onverwacht, zalig en onweerstaanbaar - een combinatie van de keukens van het platteland, de boerenkeuken en de 'grote gerechten' van de adel... bekijk 'De smaken van Italië'
-
De bijbel van de Italiaanse keuken
Maud Moody, Nina Bogaerts & Leonardo Pacenti
In 'De bijbel van de Italiaanse keuken' laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen... bekijk 'De bijbel van de Italiaanse keuken'
-
Jamie kookt Italië
Jamie Oliver
Jamie Oliver keert met 'Jamie kookt Italië' terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. 'Jamie kookt Italië' bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk, no-nonsense... bekijk 'Jamie kookt Italië'
-
Mangiamo!
Antoinette Coops
In 'Mangiamo!' deelt Antoinette de lekkerste streekgerechten uit de Noord-Italiaanse Veneto en laat ze je uitgebreid proeven van la dolce vita. Geniet van bijzondere gnocchi van de almboerderij, verrassend gevulde pasta, stoofpotjes van verbazingwekkende... bekijk 'Mangiamo!'