Eataly

Van de makers van 'De Zilveren Lepel' komt nu een eigentijdse Italiaanse kookbijbel: 'Eataly'. Dit prachtige, uitgebreide kookboek - ruim 550 pagina's - bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje: een must-have voor iedereen die wil leren hoe Italianen vandaag de dag koken. Gemaakt in samenwerking met Eataly: hét Italiaanse culinaire walhalla, met vestigingen wereldwijd. Geen zware pastagerechten en rijke, volle sauzen, maar verse en heerlijke gerechten, heldere instructies, nuttige tips en wijnadviezen. Moderne twists en klassieke technieken gaan hand in hand. Met als bonus een uitgebreide geïllustreerde lijst met uitleg over ingrediënten. Met 'Eataly' heb je alles in huis om eenvoudig overheerlijke Italiaanse maaltijden te maken en te genieten aan tafel!

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijUnieboek | Het Spectrum

  • Hardcover
  • 568 pagina's
  • ISBN 9789000356867

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken