Eat Right

Geen modieuze diëten of op een bezorgde manier naar je voeding kijken. Maar voedsel op een positieve manier benaderen. Onze voorouders genoten van voortdurend wisselende en veelzijdige, natuurlijke ingrediënten. Die aten zij rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd. 'Eat Right' is een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie. Een veelomvattend en inspirerend boek om je kennis over voedsel te verrijken, nieuwe gerechten te leren kennen, jezelf en anderen te verrassen en je gezondheid een boost te geven.

AuteurNick Barnard

UitgeverijUnieboek | Het Spectrum

  • Hardcover
  • 336 pagina's
  • ISBN 9789000355600

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck