Bloemkool boost

De ooit zo alledaagse bloemkool is steeds meer een groente geworden die serieuze aandacht verdient. Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect, en de 60 recepten in het vegetarische, en deels veganistische kookboek 'Bloemkool boost' spelen daar fantastisch op in. Ontdek de krokante bloemkool-katsu, de gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, de umami bloemkoolbiefstuk, de godinnenbloemkoolsalade met tempé, de pizza puttanesca met bloemkool, de bloemkool-wings of zelfs de bloemkoolbrownies met gezouten kokos-karamelsaus!

AuteurKathy Kordalis

UitgeverijUnieboek

  • Hardcover
  • 144 pagina's
  • ISBN 9789000368983

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck