Watermeloensalade met feta en munt

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7,8
  • Lunchgerecht
  • Mediterraan
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • ½ ui
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie, extra vergine
  • 1 kleine watermeloen van ca. 1200 g
  • 200 g feta
  • 5 g munt (ca. 10 blaadjes)

Bereiden

Snijd de ui in halve ringen. Laat ze weken in een schaaltje met het citroensap en de olijfolie. Snijd de watermeloen in parten en snijd het vruchtvlees van de schil. Snijd het vruchtvlees vervolgens in blokjes en verwijder de zwarte pitjes. Snijd de feta in blokjes en snijd de muntblaadjes fijn. Hussel alles door elkaar in een grote schaal.

Kookboek

Het recept 'Watermeloensalade met feta en munt' is afkomstig uit het kookboek...

Gezond leven doe je zo!

Sven & Jennifer

'Gezond leven doe je zo!' is een lifestyleboek over gezonde voeding, beweging en ontspanning voor jonge (en oudere) mensen met een druk leven... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Meloensalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!