Venkelsalade met radicchio

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Bijgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 venkelknol, in vieren
  • 1 grote krop radicchio
  • rodewijnazijn
  • olijfolie

Bereiden

Snijd de venkel (liefst met een mandoline) in dunne plakjes en doe ze in een slaschaal. Snijd de radicchio in smalle reepjes en doe ze bij de venkel.

Voeg zout toe, bedruppel alles met azijn en olie naar smaak, roer even door en zet de salade op tafel.

Kookboek

Het recept 'Venkelsalade met radicchio' is afkomstig uit het kookboek...

De Zilveren Lepel Kookschool Groente

diverse auteurs

'De Zilveren Lepel Kookschool Groente' bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse gerechten met verse groenten. Je vindt in dit boek gezonde... lees verder

© Unieboek | Het Spectrum

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Venkelsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!