De bijbel van de Italiaanse keuken

In 'De bijbel van de Italiaanse keuken' laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, 'De bijbel van de Italiaanse keuken' is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

AuteurMaud Moody, Nina Bogaerts & Leonardo Pacenti

UitgeverijCarrera Culinair

  • Hardcover
  • 496 pagina's
  • ISBN 9789048844906

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken