Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
Eet, proef en beleef Toscane
Giulia Scarpaleggia
In dit kookboek geeft foodblogger Giulia Scarpeleggia meer dan 100 Toscaanse familierecepten prijs: van brood tot pasta, van soep tot desserts uit de verschillende steden als Florence, Pisa en Luca... bekijk 'Eet, proef en beleef Toscane'
-
Pasta Artigiana
Nino Zoccali
Met 'Pasta Artigiana' mak je kennis met een bonte verzameling aan regionale Italiaanse pastagerechten. Van smakelijke gevulde verse pasta's tot hartige soepen en zelfs desserts met pasta. De recepten van chef-kok... bekijk 'Pasta Artigiana'
-
Kookboek van Sardinië
Giovanni Pilu
Al is Sardinië niet zo groot, dit mooie eiland heeft twee heel verschillende keukens: die van het binnenland en die van de kust. Veel van de gerechten zijn ontstaan uit noodzaak; er werd gekookt met wat... bekijk 'Kookboek van Sardinië'
-
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten
Gennaro Contaldo
Goed en eerlijk eten dat makkelijk is klaar te maken, dat is de basis van de Italiaanse keuken. Chef Gennaro Contaldo groeide op in een traditionele familie in Amalfi, en in dit... bekijk 'Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten'
-
De Zilveren Lepel Vis
diverse auteurs
De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten die puur en eerlijk zijn bereid. Deze visbijbel bevat meer dan 200 authentieke recepten... bekijk 'De Zilveren Lepel Vis'
-
Tiramisu verrassend anders
Corinne Jausserand
Je bent al helemaal weg van de originele tiramisu, die zo romig, vol en heerlijk is? In dit boek vind je een schat aan variaties waar alle fijnproevers van zullen wegdromen! Zoet of hartig, met koffie... bekijk 'Tiramisu verrassend anders'
-
Pizza
Laura Zavan
Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel, traditioneel of authentiek gerezen. Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan... bekijk 'Pizza'
-
De Zilveren Lepel - vernieuwde editie
diverse auteurs
In Italië wordt 'De Zilveren Lepel' al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Maar dit standaardwerk wordt ook steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende... bekijk 'De Zilveren Lepel - vernieuwde editie'
-
Gnocchi verrassend anders
Ilona Chovancova
Ontdek zelf hoe je thuis gnocchi kunt maken. Naast het oorspronkelijke recept voor gnocchi kan je ook schitterende variaties gaan maken (gnocchi met ricotta, van zoete aardappel, met... bekijk 'Gnocchi verrassend anders'
-
Ciao bella, de smaak van Venetië
Tessa Kiros
Van cicchetti en antipasti tot secondi, dolci en alle gangen daaromheen: Tessa Kiros koos voor 'Ciao bella' de lekkerste authentiek Venetiaanse recepten. Een boek om niet alleen uit te koken maar... bekijk 'Ciao bella, de smaak van Venetië'