Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
Kookboek van Sardinië
Giovanni Pilu
Al is Sardinië niet zo groot, dit mooie eiland heeft twee heel verschillende keukens: die van het binnenland en die van de kust. Veel van de gerechten zijn ontstaan uit noodzaak; er werd gekookt met wat... bekijk 'Kookboek van Sardinië'
-
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten
Gennaro Contaldo
Goed en eerlijk eten dat makkelijk is klaar te maken, dat is de basis van de Italiaanse keuken. Chef Gennaro Contaldo groeide op in een traditionele familie in Amalfi, en in dit... bekijk 'Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten'
-
De Zilveren Lepel Vis
diverse auteurs
De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten die puur en eerlijk zijn bereid. Deze visbijbel bevat meer dan 200 authentieke recepten... bekijk 'De Zilveren Lepel Vis'
-
Tiramisu verrassend anders
Corinne Jausserand
Je bent al helemaal weg van de originele tiramisu, die zo romig, vol en heerlijk is? In dit boek vind je een schat aan variaties waar alle fijnproevers van zullen wegdromen! Zoet of hartig, met koffie... bekijk 'Tiramisu verrassend anders'
-
Pizza
Laura Zavan
Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel, traditioneel of authentiek gerezen. Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan... bekijk 'Pizza'
-
De Zilveren Lepel - vernieuwde editie
diverse auteurs
In Italië wordt 'De Zilveren Lepel' al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Maar dit standaardwerk wordt ook steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende... bekijk 'De Zilveren Lepel - vernieuwde editie'
-
Gnocchi verrassend anders
Ilona Chovancova
Ontdek zelf hoe je thuis gnocchi kunt maken. Naast het oorspronkelijke recept voor gnocchi kan je ook schitterende variaties gaan maken (gnocchi met ricotta, van zoete aardappel, met... bekijk 'Gnocchi verrassend anders'
-
Ciao bella, de smaak van Venetië
Tessa Kiros
Van cicchetti en antipasti tot secondi, dolci en alle gangen daaromheen: Tessa Kiros koos voor 'Ciao bella' de lekkerste authentiek Venetiaanse recepten. Een boek om niet alleen uit te koken maar... bekijk 'Ciao bella, de smaak van Venetië'
-
De Zilveren Lepel Toscane
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel Toscane' bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, klassieke wijnen en speciaalzaakjes. Van ravioli uit Siena, konijn uit Aretina tot boerencake met... bekijk 'De Zilveren Lepel Toscane'
-
Mangiare!
Katie Caldesi
Iedere fan van de Italiaanse keuken weet dat elke streek in Italië trots is op zijn eigen unieke recepten. Het zijn juist deze locale verschillen die de Italiaanse keuken zo rijk en fascinerend maken. Katie Caldesi... bekijk 'Mangiare!'