Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
Pasta
Stefano Cavallari
Stefano Cavallari - chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar - neemt je in 'Pasta' mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare... bekijk 'Pasta'
-
De Zilveren Lepel Kookschool Groente
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel Kookschool Groente' bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse gerechten met verse groenten. Je vindt in dit boek gezonde groenterecepten... bekijk 'De Zilveren Lepel Kookschool Groente'
-
De Zilveren Lepel Quick & Easy
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel Quick & Easy' bevat meer dan 100 eenvoudige, gemakkelijke en overheerlijke Italiaanse recepten die in 30 minuten of minder te bereiden zijn. Handig voor... bekijk 'De Zilveren Lepel Quick & Easy'
-
Recepten uit Venetië
Laura Zavan
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met... bekijk 'Recepten uit Venetië'
-
Pizza de luxe
Jamie Young
Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'
-
De Zilveren Lepel Pasta - paperback
diverse auteurs
Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle... bekijk 'De Zilveren Lepel Pasta - paperback'
-
Simply Italian
Michela, Emanuela & Romina Chiappa
'Simply Italian' is een kookboek met de familierecepten van de Chiappa Sisters, van generatie op generatie doorgegeven. De meeste recepten zijn de gerechten die ze zelf vaak thuis koken, gewoon met verse... bekijk 'Simply Italian'
-
Pizza
Alba Pezone
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'
-
Eet, proef en beleef Toscane
Giulia Scarpaleggia
In dit kookboek geeft foodblogger Giulia Scarpeleggia meer dan 100 Toscaanse familierecepten prijs: van brood tot pasta, van soep tot desserts uit de verschillende steden als Florence, Pisa en Luca... bekijk 'Eet, proef en beleef Toscane'
-
Pasta Artigiana
Nino Zoccali
Met 'Pasta Artigiana' mak je kennis met een bonte verzameling aan regionale Italiaanse pastagerechten. Van smakelijke gevulde verse pasta's tot hartige soepen en zelfs desserts met pasta. De recepten van chef-kok... bekijk 'Pasta Artigiana'