Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
De Zilveren Lepel Vlees
diverse auteurs
De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In 'De Zilveren Lepel Vlees' leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot... bekijk 'De Zilveren Lepel Vlees'
-
Toscane
Giancarlo & Katie Caldesi
De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks... bekijk 'Toscane'
-
Italia al pomodoro
Harry Belmans
In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in... bekijk 'Italia al pomodoro'
-
Eataly
diverse auteurs
Dit prachtige, uitgebreide kookboek bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje... bekijk 'Eataly'
-
Big Mamma
Big Mamma
Kook zoals ze bij Big Mamma doen: met de beste pasta en met plezier, zoals het ook van dit eigenzinnige en vrolijke kookboek afspat. 480 pagina's met overheerlijke Italiaanse gerechten: van salades, soepen, lunch- en... bekijk 'Big Mamma'
-
Sicilië
Giancarlo & Katie Caldesi
In combinatie met de enorme variëteit aan vis uit de Middellandse Zee en de producten van het eiland zelf - kaas, citrusvruchten, wijn, olijfolie en zout - is de keuken van Sicilië een ware verrassing die je moet... bekijk 'Sicilië'
-
Verrukkelijk Rome
Eleonora Galasso
La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken: van oma's recepten tot en met moderne, hedendaagse gerechten. Maak kennis met de eetcultuur... bekijk 'Verrukkelijk Rome'
-
De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust' biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken... bekijk 'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust'
-
De smaak van Sicilië
Ursula Ferrigno
Ursula Ferrigno, schrijfster van onder meer de eerder verschenen bestsellers 'Trattoria' en 'Italië Thuis' dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest... bekijk 'De smaak van Sicilië'
-
Pasta
Stefano Cavallari
Stefano Cavallari - chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar - neemt je in 'Pasta' mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare... bekijk 'Pasta'