Mijn keuken van Galicië

Isabel Meniño neemt je mee naar Galicië en de eetcultuur van dit noordwestelijke deel van Spanje. Dit kookboek presenteert de heerlijkste gerechten, gebaseerd op de traditionele familierecepten die zijn meegereisd met Manolo, de vader van Isabel, en door hem aan zijn dochter zijn doorgegeven. Octopus, stokvis, krab en kokkels zijn karakteristieke producten in de Galicische keuken, maar ook vleesgerechten, brood en taarten komen aan bod. Door de eigentijdse interpretatie van Isabel, maak je de klassieke gerechten eenvoudig klaar en zijn ze niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. De prachtige foto's die de natuur van Galicië tot leven brengen en de gerechten gefotografeerd als hedendaagse stillevens maken 'Mijn keuken van Galicië' tot een geweldige ervaring.

AuteurIsabel Meniño

UitgeverijTerra Lannoo

  • Hardcover
  • 176 pagina's
  • ISBN 9789089897350

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Spaanse keuken