The Curry Guy Thai

Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, neemt je deze keer mee naar de Thaise keuken. 'The Curry Guy Thai' biedt meer dan 100 typische Thaise recepten voor de thuiskok. Met tekst en uitleg over een goede voorraadkast, specifieke Thaise smaakmakers, ingrediënten en technieken kan iedereen echt direct aan de slag. Verras je huisgenoten, familie en vrienden en serveer currypasteitjes, zelfgemaakte kroepoek of Thaise viskoekjes. Maak een geurige soep als tom yung gai en schotel een massaman curry met rundvlees, een echte Thaise klassieker, voor! Leg de lat nog wat hoger en serveer zeebrasem in zoutkorst of gai yang, gemarineerde kip langzaam gegaard op de grill. Serveer de perfecte rijst erbij, zelfgemaakte Thaise pickles en geniet. 'The Curry Guy Thai' is overzichtelijk ingedeeld en biedt basisrecepten (currypasta's, bouillons, sauzen en smaakmakers), voorgerechten, soepen en salades, klassieke Thaise curry's, wok- en noedelgerechten, gerechten van de barbecue en meer. In een oogopslag zie je bij elk recept de bereidingstijd, of een recept vegetarisch dan wel veganistisch is of glutenvrij.
AuteurDan Toombs
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 160 pagina's
- ISBN 9789461432568
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Panang curry met rundvlees
Vlees, 30 min 6,0
-
Gefrituurde eend
Gevogelte, 125 min 9,0
-
Procureurspiesjes
Vlees, 45 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Chinese Takeaway Compleet
Kwoklyn Wan
Het beste uit de serie 'Chinese Takeaway' van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord... bekijk 'Chinese Takeaway Compleet'
-
Big Mamma in 30 minuten
Big Mamma
Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten'
-
Dim Sum & Dumplings
Karin Lei
Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat met 'Dim Sum & Dumplings' zien dat zelf maken echt loont... bekijk 'Dim Sum & Dumplings'
-
Oren
Oded Oren
'Oren' is niet alleen het persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren maar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv. De recepten in 'Oren' zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren koks: van streetfood en kleine gerechtjes tot de typische... bekijk 'Oren'
-
JapanEasy Bowls & Bento
Tim Anderson
Tim Andrson laat je zien hoe je de typische Japanse bowls en bento(boxen) zelf maakt. Eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten die je op elk moment van de dag kan eten en die geen moment vervelen. Als lunch, ontbijt en ook als avondmaal... bekijk 'JapanEasy Bowls & Bento'
-
Zeewier & co
Julie Desnoulez
'Zeewier & co' biedt meer dan 60 heerlijke en eenvoudige recepten met diverse soorten zeewier, van lekkere snacks, spreads, hoofd- en bijgerechten tot en met desserts en biedt naast de recepten degelijke productinformatie, bewaartips en meer... bekijk 'Zeewier & co'
-
Vegan Pasta
Brianna Claxton
Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt? 'Vegan Pasta' geeft recepten waarbij de smaak en texturen absoluut recht overeind blijven staan en je geen idee hebt dat je bordje pasta... bekijk 'Vegan Pasta'
-
Moro thuis
Sam & Sam Clark
Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met 'Moro thuis' aan de slag. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: 'Moro thuis' is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro... bekijk 'Moro thuis'
-
Het plezier van écht goed koken
Alice Zaslavsky
In 'Het plezier van écht goed koken' laat Alice Zaslavsky je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten... bekijk 'Het plezier van écht goed koken'
-
Carpati
Irina Georgescu
Met 'Carpati' maak je kennis met de Roemeense keuken die zich kenmerkt door invloeden uit Griekenland, Turkije en de Slavische landen in het zuiden; maar ook de Oostenrijkse, Hongaarse en Saksische keukens in het noorden... bekijk 'Carpati'