No-nonsense barbecueën

Dit boek met 100 no-nonsense recepten is alles wat je nodig hebt om te barbecueën. Met zijn verrukkelijke selectie simpele grill- en bakplaatrecepten, prachtige fotografie en onderscheidende vormgeving zal 'No-nonsense barbecueën' elke lezer inspireren om de vleestang te grijpen en de barbecue aan te steken.
AuteurRoss Dobson
UitgeverijUnieboek
- Hardcover
- 224 pagina's
- ISBN 9789047509165
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Hete kip BLT
Gevogelte, 35 min 8,0
-
Rosbief met mierikswortelroom
Vlees, 70 min 8,0
-
Tandoori lamsrack
Vlees, 40 min 8,0
-
T-bone steak Florentine
Vlees, 20 min 8,0
-
Viskoekjes van de bakplaat
Vis, 45 min 7,0
Alle Kookboeken over barbecue
-
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'
-
Groots grillen op de gas-bbq
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten... bekijk 'Groots grillen op de gas-bbq'
-
De BBQ-atlas
Julius Jaspers
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'
-
De groene barbecue
Rukmini Iyer
In 'De groene barbecue' laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij... bekijk 'De groene barbecue'
-
Het complete BBQ boek
Julius Jaspers
Met 'Het complete BBQ boek' geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend... bekijk 'Het complete BBQ boek'
-
Grillmasters
Seppe Nobels & Peter De Clercq
Een vurige culinaire wereldreis door negen landen met 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq. Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt... bekijk 'Grillmasters'
-
Vega BBQ
Malin Landqvist
Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten... bekijk 'Vega BBQ'
-
Masterclass Groente op de BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass Groente op de BBQ' laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs... bekijk 'Masterclass Groente op de BBQ'
-
Hete kolen compleet
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Steeds meer mensen koken met de kamado, een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. 'Hete kolen compleet' behandelt... bekijk 'Hete kolen compleet'
-
Simple Smart BBQ
Julius Jaspers
'Simple Smart BBQ', want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel het me op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. Vooral voor die mensen is dit boek... bekijk 'Simple Smart BBQ'