Bagels uit New York
 
            Bagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties hierop (met sesamzaad, met noten, met kruiden). Je kunt een bagel op talloze manieren beleggen, om te beginnen met roomkaas in allerlei smaakjes, knapperig beleg met rode ui, zuur, taugé, alfalfa en met heerlijke smeersels als pesto, hummus of bonendip. Daarbovenop komt dan zalm, kaas of bijvoorbeeld roerei. Ook het zoet beleggen van een bagel is mogelijk: met Nutella, jam of vers fruit.
AuteurMarc Grossman
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789023012962
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Klassieke bagelsVegetarisch, 45 min 8,0 
- 
                
                    Bagel met tonijnsalade en gesmolten kaasVis, 10 min 8,0 
- 
                
                    Bagel met zongedroogde tomaten en basilicumVegetarisch, 50 min 8,0 
- 
                
                    Vegetarische cheeseburgerVegetarisch, 10 min 8,0 
- 
                
                    Bagels met rozijnen en kaneelVegetarisch, 50 min 8,0 
Alle Kookboeken over brood
- 
                
                    SandwichesDaniel Lindeberg Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches' 
- 
                
                    BroodbijbelHiljo Hillebrand Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand neemt je mee in de wereld van het brood. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood... bekijk 'Broodbijbel' 
- 
                
                    Tosti & ToastFern Green 'Tosti & Toast' biedt meer dan 50 recepten voor tosti's, panini's en andere gegrilde sandwiches. Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties... bekijk 'Tosti & Toast' 
- 
                
                    Tosti's en andere gegrilde broodjesLaura Washburn Tosti's zijn heerlijk: bestaat er iets lekkerders dan een broodje met heel veel gesmolten kaas? In 'Tosti's' vind je 28 originele en heerlijke variaties op dit ultieme comfortfood: de tosti... bekijk 'Tosti's en andere gegrilde broodjes' 
- 
                
                    Sandwich speciaalMaud Zilnyk Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de keuken van een van Parijs meest... bekijk 'Sandwich speciaal' 
- 
                
                    Heerlijke broodhapjes en mini-sandwichesMarie-Pierre Morel In 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' gaan heerlijk landelijk brood of speltbrood, notenbrood of meergranenbrood echt verrukkelijke combinaties aan met kruiden... bekijk 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' 
- 
                
                    Bagels uit New YorkMarc Grossman Bagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties hierop (met sesamzaad... bekijk 'Bagels uit New York' 
- 
                
                    Kook ook - BroodClara ten Houte de Lange De geur van versgebakken brood, wie kan die weerstaan? Dat zelf brood bakken niet moeilijk is, bewijst dit boekje. Veel kneden, rustig wachten en dan heerlijk smullen, dat is het hele geheim. Of lees bij ieder... bekijk 'Kook ook - Brood' 
- 
                
                    Toast!Loes Verhoeven & Jessica Verbruggen Wie eenmaal een geroosterd broodje met boter en jam of een tosti ham-kaas achter de kiezen heeft, verlangt meteen naar meer. Liefhebbers van knapperige toast, tosties en andere broodsnacks kunnen hun hart... bekijk 'Toast!' 
- 
                
                    Pane e PaniniUrsula Ferrigno Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno... bekijk 'Pane e Panini'