Elle Eten Hitparade

Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als reddende engelen voor je dag. Sinds 2011 schitteren deze engelen in onze Hitparade. Die rubriek is vanaf dag één in handen van receptschrijver, fotograaf en stylist Tal Maes. Het is een eregalerij van de meest gedraaide nummers uit ons keukenrepertoire, van al onze succesrecepten waarvan de meeste het ook - juist! - op een doordeweekse dag goed doen. We verzamelden ze in dit boek dat je gewoon lekker in de keuken kunt laten slingeren, zodat ook jij vanaf nu elke dag moeiteloos een nummer 1-hit op tafel zet.

AuteurTal Maes

UitgeverijCarrera Culinair

  • Hardcover
  • 192 pagina's
  • ISBN 9789048841684

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers

  • Masterclass BBQ

    Julius Jaspers

    In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'

  • De vega atlas

    Isabel Boerdam

    In 'De vega atlas' laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende ingrediënten, kruiden en specerijen. Proef wat alle wereldkeukens... bekijk 'De vega atlas'

  • Veganbijbel

    Tessa Moorman (The Green Happiness)

    Met meer dan 150 gerechten laat Tessa Moorman van The Green Happiness in 'Veganbijbel' de oneindige mogelijkheden van de plantaardig eten zien. Van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes... bekijk 'Veganbijbel'

  • Sausbijbel

    Julius Jaspers

    Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in 'Sausbijbel' aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en... bekijk 'Sausbijbel'

  • Altijd zondag

    Wil Demandt

    Tot op de dag van vandaag is Wil Demandt bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In 'Altijd zondag' heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend... bekijk 'Altijd zondag'

  • De Bakatlas

    Rutger van den Broek

    In 'De Bakatlas' laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts... bekijk 'De Bakatlas'

  • Koolhydraatarme bijbel

    Janneke Vreugdenhil

    'Koolhydraatarme bijbel' is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame... bekijk 'Koolhydraatarme bijbel'

  • La Table de Caron

    Alain Caron

    In 'La Table de Caron' komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse... bekijk 'La Table de Caron'

  • Cuisine Carine

    Karin Gaasterland

    Dit boek is voor mensen die van het leven houden, niet op dieet zijn en inspiratie uit het kleine halen. Een boek dat je naar je eigen hand kunt zetten. Ruiken, proeven, proberen. Koken hoeft niet ingewikkeld te zijn om verrassend te smaken... bekijk 'Cuisine Carine'

  • De BBQ-atlas

    Julius Jaspers

    Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'