Just cook it

Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In 'Just cook it' legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om iets eenvoudigs super tasty te maken. Bijvoorbeeld door altijd wat zelfgemaakte chili-olie bij de hand te hebben. Of door een piepklein beetje gekonfijte citroen toe te voegen. Maar vooral door gewoon in de keuken te gaan staan en aan de slag te gaan, want lekker koken is vooral een kwestie van doen. Kortom: just cook it.

AuteurSergio Herman

UitgeverijUitgeverij Carrera

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789048840700

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers

  • De bijbel van de Japanse keuken

    Tosao van Coevorden

    De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan... bekijk 'De bijbel van de Japanse keuken'

  • Masterclass Desserts

    Danny Jansen

    'Masterclass Desserts': van klassieke desserts als tiramisu en crème brûlée tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals vanillehangop en pêche melba... bekijk 'Masterclass Desserts'

  • Taartbijbel

    Hans Spitsbaard

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard (winnaar van het vijfde seizoen van 'Heel Holland Bakt') je alle kneepjes van het bakken van taarten. 'Taartbijbel' biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten... bekijk 'Taartbijbel'

  • Stoofbijbel

    Julius Jaspers

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als... bekijk 'Stoofbijbel'

  • Het makkelijke bakboek

    Rutger van den Broek

    Met 'Het makkelijke bakboek' bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten... bekijk 'Het makkelijke bakboek'

  • Brits bakboek

    Regula Ysewijn

    In 'Brits bakboek' geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea... bekijk 'Brits bakboek'

  • Het hartige bakboek

    Rutger van den Broek

    Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. 'Het hartige bakboek' bevat 60 hartige bakrecepten met ruim 70 variaties, van borrelhapjes tot een compleet hoofdgerecht... bekijk 'Het hartige bakboek'

  • Masterclass Dips

    Ramon Brugman

    In 'Masterclass Dips' laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren: van bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush tot vernieuwende recepten zoals... bekijk 'Masterclass Dips'

  • Masterclass Cakes

    Rutger van den Broek

    In 'Masterclass Cakes' laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake en olijfoliecake met mandarijn... bekijk 'Masterclass Cakes'

  • Zonder fratsen

    Anita Witzier

    Gewoon lekker en gezond eten zonder je blind te hoeven staren op trends, hypes en superfoods, die van eten een heilig moeten maken. Niet te veel van alles, niet meer, niet minder. Bijna belachelijk in z'n eenvoud. Oftewel: zonder fratsen... bekijk 'Zonder fratsen'