Ontbijt

Ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de middeleeuwen nog gold als een teken van gulzigheid. In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens 'the hippest of all meals'? Daarnaast gaat Grimm op zoek naar de lekkerste gerechten voor in de ochtend, vertelt ze hoe ze zijn ontstaan én hoe je ze het beste kunt bereiden. Van het perfect gekookte ei tot een full english breakfast. Van een boterham met pindakaas van Jonnie Boer tot de favoriete koffie van Beethoven. En van de ultieme nasi goreng tot klassieke eggs benedict.

AuteurMara Grimm

UitgeverijCarrera culinair

  • Hardcover
  • 192 pagina's
  • ISBN 9789048829224

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers