Airfryer kookboek

Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van 'slank' frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd - en dus energiebesparend - van alles kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter Friehling laat met 'Airfryer kookboek' zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten. Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral wat je maar beter kunt laten, geeft 'Airfryer kookboek' tientallen recepten waarmee je aan de slag kan. Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden-Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers. Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa's of paddenstoelentoast tot en met nagerechten als rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard mogen snacks als loempia's, pizza's en kipnuggets niet ontbreken.
AuteurPeter Friehling
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 144 pagina's
- ISBN 9789461433060
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Zalm in bladerdeeg met geroosterde tomaten
Vis, 60 min 8,0
-
Bloemkoolquiche met bacon
Vlees, 45 min 8,0
-
Zoete berenklauw
Vegetarisch, 40 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Bayrut
Hisham Assaad
De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut'
-
Airfryer kookboek
Peter Friehling
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van 'slank' frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd - en dus energiebesparend - van alles kunt bereiden... bekijk 'Airfryer kookboek'
-
Vegan Toko
Milou van der Will
Milou van der Will neemt je mee naar de toko van haar dromen en laat zien hoe makkelijk het is om lekker te eten zonder dierlijke ingrediënten. Haar recepten zijn quick, easy & smokkelproof, verrassen qua smaak en zijn perfect voor doordeweeks... bekijk 'Vegan Toko'
-
Hard seltzer
Thibault Massina & Romain Aubert
Met 'Hard seltzer' maak je op basis van 9 sterke dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers, die verrassend van smaak en in een handomdraai te maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem & eucalyptus of tequila met kombu & basilicum... bekijk 'Hard seltzer'
-
Budget Vegan Eenpansgerechten
Sam Dixon
Met 'Budget Vegan Eenpansgerechten' heb je het ideale kookboek in handen om in alle opzichten bewust te koken. De meer dan 100 gerechten zijn niet alleen energie- en diervriendelijk, maar bovenal lekker en gevarieerd... bekijk 'Budget Vegan Eenpansgerechten'
-
Midden-Oosterse salades
Shuki Rosenboim & Louisa Allan
Mooie seizoensgebonden Midden-Oosterse salades op tafel, geserveerd met diverse kleine gerechtjes om te delen. Maak kennis met de originele combinaties van de Joods-Irakese Shuki Rosenboim en geniet van prachtige bijgerechten zoals... bekijk 'Midden-Oosterse salades'
-
Chinese Takeaway Compleet
Kwoklyn Wan
Het beste uit de serie 'Chinese Takeaway' van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord... bekijk 'Chinese Takeaway Compleet'
-
Big Mamma in 30 minuten
Big Mamma
Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten'
-
Dim Sum & Dumplings
Karin Lei
Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat met 'Dim Sum & Dumplings' zien dat zelf maken echt loont... bekijk 'Dim Sum & Dumplings'
-
Oren
Oded Oren
'Oren' is niet alleen het persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren maar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv. De recepten in 'Oren' zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren koks: van streetfood en kleine gerechtjes tot de typische... bekijk 'Oren'