Banketbakker

'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan. De recepten zijn onderverdeeld in vijf categorieën en zijn, voor wie dit boek openslaat, meteen overzichtelijk te zien in de bakmatrix op basis van moeilijkheidsgraad en tijdsduur. De recepten van Claire, a.k.a. Dessert Person, variëren van eenvoudige maar verfijnde lekkernijen tot en met 'weekendprojecten'. De recepten zijn duidelijk geschreven met gedetailleerde tips en gecompliceerde bakprojecten worden stapsgewijs in beeld gebracht. Praktische do's and don'ts en probleemoplossers bij elk recept, maken van Banketbakker het perfecte bakboek voor iedereen.

AuteurClaire Saffitz

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 368 pagina's
  • ISBN 9789461432599

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Nistisima

    Georgina Hayden

    Vegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanuit de mediterrane orthodoxie al eeuwenlang in de vele vastenperiodes (200 dagen per jaar in totaal!) alleen plantaardige gerechten werden... bekijk 'Nistisima'

  • Soep. Bouillon. Brood.

    Rachel Allen

    Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou... bekijk 'Soep. Bouillon. Brood.'

  • Sambal Shiok

    Mandy Yin

    'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'

  • Izakaya

    Tim Anderson

    Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Treed met Tim Anderson in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf... bekijk 'Izakaya'

  • Aziatische bowls & bouillons

    Pippa Middlehurst

    Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'

  • Kook dit boek

    Molly Baz

    'Kook dit boek' is een door en door modern kookboek om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen kan maken. Molly Baz geeft een opwindende spoedcursus in de basisprincipes van koken... bekijk 'Kook dit boek'

  • Het kleine boek voor sauzen

    Thomas Feller

    Met 'Het kleine boek voor sauzen' heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet... bekijk 'Het kleine boek voor sauzen'

  • Vegan Comfort

    Milou van der Will

    'Vegan Comfort' biedt meer dan 100 plantaardige recepten die uitblinken in originaliteit: paddo-rendang, spicy gele curry met fopkip en spinazie of teriyaki-tofu-sateh uit de oven. Van troostrijke hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Vegan Comfort'

  • Banketbakker

    Claire Saffitz

    'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan... bekijk 'Banketbakker'

  • Bistro Manon

    Manon Proper

    Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden. 'Bistro Manon' biedt hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Bistro Manon'