Chinese Takeaway Veggie

Het logische vervolg op 'Chinese Takeaway' voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetariër zijn óf het gebruik van vlees of vis willen beperken, is er! Chinezen eten alles (zegt men), dus ook heel veel gerechten zonder vlees of vis. Chef-kok en BBC-presentator Kwoklyn Wan geeft je met 'Chinese Takeaway Veggie' de meest populaire vegetarische Chinese gerechten die in een handomdraai te maken zijn. In 'Chinese Takeaway Veggie' staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie bij een groot deel van de receptuur. Haal meer uit vleesvervangers als tofu en tempeh en maak eens knapperige tofu met bosuitjes en chilibonenpasta. Gebruik vlezige groenten als bloemkool en maak kung pao bloemkool. Inclusief recepten voor sauzen, dips en Chinees tafelzuur tover je de heerlijkste maaltijden – van eenvoudig doordeweeks tot en met feestelijke buffetgerechten en partysnacks op je bord: van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels.

AuteurKwoklyn Wan

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789461432360

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Nistisima

    Georgina Hayden

    Vegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanuit de mediterrane orthodoxie al eeuwenlang in de vele vastenperiodes (200 dagen per jaar in totaal!) alleen plantaardige gerechten werden... bekijk 'Nistisima'

  • Soep. Bouillon. Brood.

    Rachel Allen

    Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou... bekijk 'Soep. Bouillon. Brood.'

  • Sambal Shiok

    Mandy Yin

    'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'

  • Izakaya

    Tim Anderson

    Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Treed met Tim Anderson in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf... bekijk 'Izakaya'

  • Aziatische bowls & bouillons

    Pippa Middlehurst

    Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'

  • Kook dit boek

    Molly Baz

    'Kook dit boek' is een door en door modern kookboek om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen kan maken. Molly Baz geeft een opwindende spoedcursus in de basisprincipes van koken... bekijk 'Kook dit boek'

  • Het kleine boek voor sauzen

    Thomas Feller

    Met 'Het kleine boek voor sauzen' heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet... bekijk 'Het kleine boek voor sauzen'

  • Vegan Comfort

    Milou van der Will

    'Vegan Comfort' biedt meer dan 100 plantaardige recepten die uitblinken in originaliteit: paddo-rendang, spicy gele curry met fopkip en spinazie of teriyaki-tofu-sateh uit de oven. Van troostrijke hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Vegan Comfort'

  • Banketbakker

    Claire Saffitz

    'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan... bekijk 'Banketbakker'

  • Bistro Manon

    Manon Proper

    Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden. 'Bistro Manon' biedt hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Bistro Manon'