Eiergerechten, van omeletten tot quiches

Over een eitje koken of bakken wordt vaak makkelijk gedacht. Wie kent niet de uitdrukking: 'hij kan nog geen ei bakken?' Maar er zijn vele variaties op het gebakken ei. Van luchtige omeletten met kruiden en hartige panini's met ei en bacon, tot romige quiches en goedgevulde ontbijtburrito's: eieren zijn een van de meest geprezen en veelzijdige ingrediënten ter wereld. Ze zijn erg gezond en zitten boordevol eitwitten, vitaminen en mineralen. Ook gekookte eieren, eieren uit de oven en overige eiergerechten komen in dit boek aan de orde. Eieren zijn niet alleen geschikt als basis voor ontbijt- en brunchgerechten, ze zijn ook fantastisch voor een lichte lunch en zelfs als onderdeel van het diner. 'Eiergerechten, van omeletten tot quiches' bevat 40 recepten en vele smakelijke foto's om van te watertanden.

AuteurJodi Liano

UitgeverijGood Cook

  • Paperback
  • 112 pagina's
  • ISBN 9789461430762

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook