IJslolly's verrassend anders

Dit boek vol creatieve recepten is een unieke bron van inspiratie voor iedereen die van ijslolly's houdt. In het boek vind je alles dat je moet weten over ijslolly's: van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het invriezen en uit de vorm halen. Dan volgen heerlijke recepten voor ijslolly's met vruchten zoals meloen, blauwe bessen en rabarber, om er een paar te noemen. Het volgende hoofdstuk gaat over chocolade, met recepten voor overheerlijke ijslolly's als chocolade met vanille, of melkchocolade met banaan. Het laatste hoofdstuk gaat over vernieuwende smaakcombinaties, zoals lavendel met bosbessen, mimosa met champagne en komkommer met limoen en munt.

AuteurShelly Kaldunski

UitgeverijGood Cook

  • Paperback
  • 96 pagina's
  • ISBN 9789461430526

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Van de vegan bakker

    Rodolphe Landemaine

    Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht... bekijk 'Van de vegan bakker'

  • Chinese Takeaway met 5 ingrediënten

    Kwoklyn Wan

    Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten' zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers... bekijk 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten'

  • Vegan Summer

    Milou van der Will

    Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, met fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskolf definitief achter ons en... bekijk 'Vegan Summer'

  • Comida Mexicana

    Rosa Cienfuegos

    'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen. Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla's, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in... bekijk 'Comida Mexicana'

  • Een ode aan groenten

    Alice Zaslavsky

    Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren... bekijk 'Een ode aan groenten'

  • Vegan JapanEasy

    Tim Anderson

    Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen... bekijk 'Vegan JapanEasy'

  • Hotpot

    Bas Robben

    Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'

  • Dumplings & noedels

    Pippa Middlehurst

    Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'

  • The Curry Guy Compleet

    Dan Toombs

    De beste Indiase (curry)recepten gebundeld: meer dan 160 beproefde en een toegift van 50 nieuwe recepten ineen, van Dan Toombs (a.k.a. The Curry Guy). 'The Curry Guy Compleet' geeft je niet alleen de meest lekkere receptuur, het is bovendien... bekijk 'The Curry Guy Compleet'

  • Slow

    Louise Franc

    'Slow' biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry's en chorizo... bekijk 'Slow'