Simply

'Simply' is inmiddels het vijfde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Simpel en smaakvol: daar draait het om in de keuken van Sabrina: 'Ik ben en blijf de ultieme thuiskok die van simpele ingrediënten, recepten en technieken houdt die toch complexe smaken en diepe voldoening geven.' Sabrina mengt onbekommerd de smaken van haar Perzische voorouders en westerse opvoeding door elkaar, waarbij je ook haar nieuwsgierigheid naar andere regio's en culturen in haar recepten terugziet. 'Simply' bevat niet alleen een selectie van haar favoriete authentieke Perzische gerechten (met een twist) maar ook typische meltingpot-gerechten. Van ongedwongen eten als geroosterde tomaat met tijm, za'atar & hangopballetjes tot en met saffraan, chilipeper & geschroeide citroen. Van lunch- en hoofdgerechten, brood en zoetigheden tot en met naan-o-paneer-o-sabzi, het klassieke Perzische kaasplateau. Kortom: een musthave voor liefhebbers van de Midden-Oosterse keuken, ook voor vegetariërs en veganisten.

AuteurSabrina Ghayour

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 240 pagina's
  • ISBN 9789461432421

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Vegan JapanEasy

    Tim Anderson

    Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen... bekijk 'Vegan JapanEasy'

  • Hotpot

    Bas Robben

    Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'

  • Dumplings & noedels

    Pippa Middlehurst

    Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'

  • The Curry Guy Compleet

    Dan Toombs

    De beste Indiase (curry)recepten gebundeld: meer dan 160 beproefde en een toegift van 50 nieuwe recepten ineen, van Dan Toombs (a.k.a. The Curry Guy). 'The Curry Guy Compleet' geeft je niet alleen de meest lekkere receptuur, het is bovendien... bekijk 'The Curry Guy Compleet'

  • Slow

    Louise Franc

    'Slow' biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry's en chorizo... bekijk 'Slow'

  • Simply

    Sabrina Ghayour

    'Simply' bevat niet alleen een selectie van Sabrina Ghayours favoriete authentieke Perzische gerechten (met een twist) maar ook typische meltingpot-gerechten. Van lunch- en hoofdgerechten tot brood en zoetigheden. Een musthave voor liefhebbers van de Midden-Oosterse keuken... bekijk 'Simply'

  • Bersama

    Francis Kuijk

    De ruim 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank... bekijk 'Bersama'

  • Plants Only Kitchen

    Gaz Oakley

    'Plants Only Kitchen', reeds het derde kookboek van de succesvolle vegan chef-kok Gaz Oakley, biedt meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en... bekijk 'Plants Only Kitchen'

  • Vegan East

    Milou van der Will

    Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: 'Vegan East' biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade... bekijk 'Vegan East'

  • Big Mamma's Cucina Popolare

    Big Mamma

    'Big Mamma's Cucina Popolare' biedt meer dan 130 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar wél met een moderne twist uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma... bekijk 'Big Mamma's Cucina Popolare'