Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen

Bak, braad, stoof, sudder, rooster en gril jezelf door deze heerlijke recepten. Bijzondere gerechten, speciaal uitgekozen voor het gebruik van gietijzeren potten, pannen en schalen: meer dan 40 recepten dagen je uit om elk type van dit veelzijdige kookgerei te gebruiken. Van zoete en hartige ontbijtgerechten tot klassieke stoofschotels en decadente nagerechten - er is een recept voor elke maaltijd van de dag en voor elke pan uit je verzameling. Met deze heerlijke recepten en uitgebreide informatie over het onderhouden en gebruiken van gietijzer, haal je het beste uit je gietijzeren pannen.
AuteurValerie Aikman-Smith
UitgeverijGood Cook
- Paperback
- 112 pagina's
- ISBN 9789461430779
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Snelle paella met garnalen en chorizo
Vlees, 45 min 8,0
-
Gebakken kip southern-style
Gevogelte, 50 min 7,0
-
Macaroni met kaas en broodkruim
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Spruitjes met bacon en ui
Vlees, 25 min 8,0
-
Bloemkoolgratin
Vegetarisch, 40 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Klein Korea
Billy Law
Met 'Klein Korea' heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid... bekijk 'Klein Korea'
-
Salade Freak
Jess Damuck
Van salades kunnen we nooit genoeg krijgen. Fris of spicy, licht of vullend, als bijgerecht of hoofdmaaltijd. Van groene lentesalades tot en met salades met stevige ingrediënten in de winter. 'Salade Freak' biedt originele salades, ingedeeld op het seizoen... bekijk 'Salade Freak'
-
The Curry Guy BBQ
Dan Toombs
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue, grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen worden. Breid je barbecuerepertoire uit en schotel je gasten verrassende Indiase gerechten voor... bekijk 'The Curry Guy BBQ'
-
Authentiek Japan thuis
Maori Murota
Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd... bekijk 'Authentiek Japan thuis'
-
Manis
Francis Kuijk
'Manis' verenigt is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na 'Basisboek Indonesisch' en 'Bersama' dompelt Francis Kuijk je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts. Naast de overbekende spekkoek... bekijk 'Manis'
-
Nistisima
Georgina Hayden
Vegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanuit de mediterrane orthodoxie al eeuwenlang in de vele vastenperiodes (200 dagen per jaar in totaal!) alleen plantaardige gerechten werden... bekijk 'Nistisima'
-
Soep. Bouillon. Brood.
Rachel Allen
Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou... bekijk 'Soep. Bouillon. Brood.'
-
Sambal Shiok
Mandy Yin
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'
-
Izakaya
Tim Anderson
Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Treed met Tim Anderson in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf... bekijk 'Izakaya'
-
Aziatische bowls & bouillons
Pippa Middlehurst
Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'