Vegan Pasta

Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt? 'Vegan Pasta' geeft recepten waarbij de smaak en texturen absoluut recht overeind blijven staan en je geen idee hebt dat je bordje pasta veganistisch is. Of je nu af en toe plantaardig wilt eten of helemaal geen dierlijke producten meer eet. Brianna Claxton is opgegroeid in de keuken van haar Italiaanse oma en leerde van haar de fijne kneepjes van het vak: van verse ravioli maken tot en met rijke sauzen en meer. Het is haar overtuiging dat de smaken die dierlijke producten geven aan een gerecht ook op een andere manier te bereiken zijn. Met 'Vegan Pasta' leer je 'ricotta' maken op basis van tofu, gehakt op basis van soja en room op basis van rauwe cashewnoten. Van penne arrabiata met 'Parmezaanse kaas', linguine met 'pancetta' & doperwten en rigatoni met geroosterde venkel & 'worst'. Van pasta met saus tot en met gevulde pasta's en pasta uit de oven. Daarnaast geeft Vegan Pasta recepten voor diverse Italiaanse broden, bijgerechten als de salade caprese, 'mozzarella' fritta en 'kip' Milanese. Trakteer jezelf, familie of vrienden op een heerlijke vegan pasta-avond.

AuteurBrianna Claxton

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 208 pagina's
  • ISBN 9789461432902

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook