Meals in minutes

'Meals in minutes' is een boek vol eerlijk, echt, snel eten met simpele ingrediënten. Elk recept kent handige kooktechnieken en slimme shortcuts die garanderen dat er razendsnel een verrukkelijke maaltijd op tafel staat. Doorbreek de sleur van het dagelijks 'moeten' koken en laat je inspireren door hoofdstukken vol one pot, one pan & six-or-less-recepten. Gegarandeerd gedoe-vrij en vol van smaak!

AuteurDonal Skehan

UitgeverijNieuw Amsterdam

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789046824818

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Nieuw Amsterdam

  • Made by Ellen

    Ellen van Duijn

    In 'Made by Ellen' laat Ellen van Duijn zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken en nét even andere ingrediënten dagelijkse gerechten dat felbegeerde beetje extra geeft. Van een sublieme maar o-zo-simpele pasta, tot een bloemkool wellington... bekijk 'Made by Ellen'

  • Meals in minutes

    Donal Skehan

    'Meals in minutes' is een boek vol eerlijk, echt, snel eten met simpele ingrediënten. Elk recept kent handige kooktechnieken en slimme shortcuts die garanderen dat er razendsnel een verrukkelijke maaltijd op tafel staat. Gegarandeerd gedoe-vrij en vol van smaak!... bekijk 'Meals in minutes'

  • De vega optie

    Joke Boon

    In 'De vega optie' vind je 50 heerlijke, originele burgers, ballen, schnitzels enzovoort die je zelf maakt met peulvruchten, paddenstoelen, noten, kaas, ei, tahoe en zelfs zeewier. Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers... bekijk 'De vega optie'

  • Uit de keuken van Fatima

    Fatima El Irari

    Dat lekker koken en bakken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst foodblogger Fatima al meer dan vier jaar op haar site uitdekeukenvanfatima.nl. Van heerlijke Marokkaanse klassiekers als harira, visbastilla's, hele kip uit de oven en diverse deegwaren tot zoete... bekijk 'Uit de keuken van Fatima'

  • De gezonde Bourgondiër

    Jacinta Bokma

    De tafel van Jacinta is altijd rijk gevuld en Bourgondisch. Hier komen gezinnen en generaties, vrienden en geliefden bij elkaar, want eten is liefde en samen genieten. Het klassieke 'Bourgondische' beeld is grote lappen vlees, schalen vis... bekijk 'De gezonde Bourgondiër'

  • Cheesecake

    Sabine Koning

    Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. Maar zelf cheesecake maken is ook zeer de moeite waard, zéker met de recepten van Guilty Pleasure-koningin Sabine Koning... bekijk 'Cheesecake'

  • Het grote oven handboek

    Koken met Karin

    Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van quiches, brood, pasta en groot vlees tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes. 'Het grote oven handboek' bevat ruim 150 recepten, de helft hartig, de helft zoet... bekijk 'Het grote oven handboek'

  • Eet.Leef.Reis.

    Donal Skehan

    Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Ga met Donal mee op reis, want er is toch niets leuker dan het uitproberen van nieuwe gerechten... bekijk 'Eet.Leef.Reis.'

  • Mangiamo!

    Antoinette Coops

    In 'Mangiamo!' deelt Antoinette de lekkerste streekgerechten uit de Noord-Italiaanse Veneto en laat ze je uitgebreid proeven van la dolce vita. Geniet van bijzondere gnocchi van de almboerderij, verrassend gevulde pasta, stoofpotjes van verbazingwekkende... bekijk 'Mangiamo!'

  • Koken met kleur

    Joke Boon

    De kleur van een voedingsmiddel houdt verband met de voedingstoffen die het bevat: rood fruit en rode groentesoorten bijvoorbeeld, bevatten in grote lijnen dezelfde vitaminen en mineralen. In dit boek vind je informatie én recepten in alle... bekijk 'Koken met kleur'